Neyt bedden

 

Neyt bedden zijn duurzaam en comfortabel. De meeste Neyt bedden zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Sommige Neyt bedden zijn voorzien van een lade. Dat is ideaal. De ruimte, die je toch al kwijt bent voor het Neyt bed, gebruik je ook voor het opbergen van spullen. Je benut de beschikbare ruimte dus dubbel.

 

Lees meer...

Neyt bedden in mooie grijstinten

De warme grijstinten van veel Neyt bedden verspreiden een sfeer van gezelligheid. Deze tinten komen ook heel naturel over. Het is een aanrader om een Neyt bed te combineren met andere Neyt meubels van dezelfde serie, zoals een Neyt linnenkast, boekenkast en nachtkastje.

 

Over Neyt

Neyt is een kwalitatief goed merk van slaapkamermeubels. Neyt meubels hebben een vrij strak en modern design, maar dankzij de warme tinten passen Neyt bedden ook heel goed bij een meer klassieke inrichting. Bestel het Neyt bed van jouw keuze online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm

    Het Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm is zeer strak en de kleur geeft dit bed een klassieke uitstraling. Met dit bed kun je vele kanten op en er kunnen allerlei kleuren bij gecombineerd worden.
    309,-
1 Resultaten