Life Time kinderbureau

 

Wanneer jouw kindje groot genoeg is om zelfstandig te zitten aan een tafel dan kun je een bureau bestellen waar het aan kan tekenen en spelen. Bij Babypark hebben we o.a. het Life Time kinderbureau in het assortiment. Life Time is een Deens familiebedrijf dat al sinds 1972 actief is. Inmiddels worden de meubels gemaakt in een ultra-modern machinepark met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers. Het merk groeit met zijn tijd mee en speelt in op de huidige trends, ook op het gebied van milieu. Zo wordt hout gebruikt uit duurzame bosbouw waar voor iedere gekapte boom, anderhalve boom wordt geplant. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Niet zo gek dus dat het bedrijf ook een Green Environmental Award in de wacht heeft gesleept (2004). In het assortiment van Babypark vind je verschillende mooi producten van dit merk.

Lees meer...

 

Assortiment kinderburea van Life Time

Life Time biedt een schitterend kwalitatief hoogwaardig bureau van grenenhout dat in drie standen te verstellen is en daardoor eenvoudig meegroeit met jouw kindje. Ook kan het in drie verschillende hoeken worden gezet (0, 10, 20 graden) zodat het de beste ondersteuning biedt voor wat jouw kindje doet. Of het nu lezen, tekenen of kleien is bijvoorbeeld. We hebben de bureaus beschikbaar in wit, wit gelakt, whitewash en whitewash gelakt, net wat het beste in jouw interieur past en aan jouw wensen voldoet.

 

Bestellen Life Time kinderbureau

Bestel het gewenste kinderbureau van Life Time voor 20:00 uur en wij zorgen ervoor dat het dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis. Voor bestellingen van 20 euro of meer betaal je geen bezorgkosten. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores waar je onze hele assortiment kunt bekijken. Daar vind je ook een team van verkoopspecialisten die jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes.

5 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Bureau Verstelbaar Met Lade

  Het Life Time Bureau Verstelbaar Met Lade is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  461,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Verstelbaar Whitewash

  Het Life Time Bureau Klein Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  332,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Dubbel Verstelbaar

  Het Life Time Bureau Klein Dubbel Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes en drie soorten hoeken. Gemaakt van grenenhout.
  385,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Verstelbaar

  Het Life Time Bureau Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  381,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Verstelbaar Met Lade

  Het Life Time Bureau Klein Verstelbaar Met Lade is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  410,-
5 Resultaten