Kids Factory hoogslapers

Een Kids Factory hoogslaper is ideaal om ruimte te besparen. Onder een Kids Factory hoogslaper kun je vaak een bureau of een kastje neerzetten. In veel gevallen zit een bureau standaard bij de hoogslaper inbegrepen.

Lees meer...

Kids Factory hoogslaper met een thema

Veel Kids Factory hoogslapers zijn gemaakt met een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een Kids Factory Boomhut. Met zo’n prachtige hoogslaper kun je de slaapkamer veranderen in een fantasiewereld waarin dromen tot leven komen. Een Kids Factory Boomhut is ook leuk om in te spelen.

Kids Factory Pipowagen of Bedstee

Een Kids Factory Pipowagen of Bedstee fleurt de hele kamer op. Het leuke van een Kids Factory Bedstee is dat je een eigen, afgesloten slaapplekje hebt. Je kunt de deuren sluiten of open laten. In een Kids Factory Pipowagen waan je je in een klein woonwagentje. Zo wordt slapen een feest!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsfactory Buroslaper Bob

  Kidsfactory Buroslaper Bob is robuust van stijl en in vervaardigd van vurenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau waaraan geknutseld, gespeeld of gestudeerd kan worden.
  1.063,-
 • Quick view

  Kids Factory Boomhut Oldlook

  Je kunt lekker klimmen, klauteren en veel avonturen beleven in de stoere Kids Factory Boomhut Oldlook. De leuke details die het bed heeft maken het helemaal compleet. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  1.261,-
 • Quick view

  Kids Factory Pipo Wagen

  De Kids Factory Pipo Wagen Loesje is een echte blikvanger in je slaapkamer. In de woonwagen slaap je heerlijk rustig omdat het veel geluiden uit je slaapkamer tegenhoudt.
  1.370,-
 • Quick view

  Kids Factory Boomhut Wit

  Je kunt lekker klimmen, klauteren en veel avonturen beleven in de stoere boomhut van Kids Factory. De leuke details die het bed heeft maken het helemaal compleet. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  1.435,-
4 Resultaten
Trustpilot