Studio Ditte behang

Geef de kinderkamer extra sfeer met Studio Ditte behang. Wij verkopen allerlei soorten Studio Ditte behang voor de kinderkamer of tienerkamer met een vintage of industriële look. Het behang is over het algemeen vliesbehang dat sterk en kleurvast is. Je kunt het behang met water afnemen. Verder is Studio Ditte behang biologisch afbreekbaar.

Lees meer...

Digitaal geprint behang van Studio Ditte

Veel behang van Studio Ditte is digitaal geprint met foto’s of andere afbeeldingen. De illustraties zijn haarscherp. Al het Studio Ditte tienerkamer behang of kinderkamer behang ziet er heel sfeervol uit en prikkelt de fantasie. Soms is het bedrukt met verweerde containers, met oude tegeltjes of met brocante lepeltjes. Elk keer ontdek je weer nieuwe details. Dat maakt dit behang zo bijzonder. De breedte van Studio Ditte behang kan verschillen van ander behang. De meeste behangrollen van Studio Ditte zijn zes meter lang. De nieuwere rollen behang zijn meestal 5,6 meter lang. Veel mensen hebben namelijk genoeg aan een strook van 2,8 meter lang. Dat zou betekenen dat ze minder behang hoeven weg te gooien, waardoor de prijs van het behang naar beneden kan.

Over Studio Ditte

Studio Ditte gelooft niet in een bijzondere filosofie of in een speciale designstroming, maar in mensen en hun dromen en verlangens. De ontwerpen van Studio Ditte komen uit het gewone leven. Soms komen spullen uit een totaal andere wereld, zoals de afdruk van een sloophout op Studio Ditte tienerkamer behang. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment van Studio Ditte en ervaar de kracht van de verbeelding. Studio Ditte behang is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Jouw bestelde Studio Ditte behang voor een kinderkamer of tienerkamer bezorgen wij zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Studio Ditte Auto Behang Donker

  Met deze Studio Ditte Auto Behang Donker hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei stoere auto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Bosdieren Behang

  Met deze Studio Ditte Bosdieren Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met bosdieren zoals beren, vossen en wolven.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Panthera Behang

  Met deze Studio Ditte Panthera Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei panters wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Toekan Behang

  Met deze Studio Ditte Toekan Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met een toekan.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang Blauw

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Erg handig en praktisch!
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Vogel Behang

  Met deze Studio Ditte Vogel Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei kleurrijke vogels wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Raceauto Behang

  Met deze Studio Ditte Raceauto Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei raceauto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Donker

  Met het Studio Ditte behang Container Donker kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Gemengd

  Met het Studio Ditte behang Container Gemengd kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Porselein Multi

  Met het Studio Ditte behang Porselein Multi kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Lepeltjes Brocante

  Met het Studio Ditte behang Lepeltjes Brocante kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Sloophout Zwart / Wit

  Met het Studio Ditte behang Sloophout Zwart / Wit kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  149,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Knopen Pastel

  Met het Studio Ditte behang Knopen Pastel kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Vogelhuisjes Pastel

  Met het Studio Ditte behang Vogelhuisjes Pastel kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Linten Bont

  Met het Studio Ditte behang kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Licht

  Met het Studio Ditte behang Container Licht kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Lief Behang

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Lief behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen. Een behang dat elke kinderkamer opvrolijkt.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Speelgoed Auto

  Met het Studio Ditte behang Speelgoed Auto kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Tegeltjes

  Met het Studio Ditte behang Tegeltjes kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Werkauto

  Met het Studio Ditte behang werkauto kan je de muren op de kinderkamer prachtig bekleden. Het behang is gemaakt van vlies, makkelijk op de muur aan te brengen en afneembaar met een vochtige doek.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Raket Behang

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Raket behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Wilde Dieren

  Met het Studio Ditte behang Wilde Dieren kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Robot Bliep Bliep

  Met het Studio Ditte behang kun je de muren van de kinderkamer prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2