55 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
55 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Tienerkamers

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor babyproducten maar ook voor spullen voor een kamer voor een tiener. In ons assortiment hebben we verschillende fraaie bundels voor een tienerkamer bestaande uit een bed, (nacht)kasten en/of bureau. Doordat de meubels uit dezelfde serie komen, zijn ze perfect op elkaar afgestemd en vormen daardoor een mooie combi.

Tienerkamer bundels

Zo hebben we een mooie set van Coming Kids dat bestaat uit de Rough Bedbank en Nachtkastje Grey. Coming Kids is een Nederlands merkt dat zich kenmerkt door frisse en stoere designs. De Rough Bedbank is daar geen uitzondering op. De robuuste look met industriële accenten maken het tot een stoer geheel. Doordat het bed en ook het nachtkastje in grijs zijn uitgevoerd, is het eenvoudig te combineren met andere kleuren. Het is niet alleen praktisch dat het als bed en bank gebruikt kan worden, het biedt ook nog eens drie laden waar je veel spullen in kwijt kunt. Daarnaast hebben we ook sets van Verdi die zich kenmerken door de pastelgroene kleuren. Gecombineerd met strakke aluminium handgrepen maken het een fraaie toevoeging voor de kamer van de tiener. Is jouw tiener niet zo van de kleurtjes dan hebben we ook nog de witte meubelen met greywash fronten van het merk Stan. Heel veel keuze dus.

Meubels voor tienerkamers bestellen

Waar je ook voor kiest, het zijn allemaal meubelen van hoogwaardige kwaliteit die wij tegen voordelige bundelprijzen kunnen leveren. Onze prijsmeters controleren ook de prijzen van concurrenten zodat wij altijd de scherpste aanbieding kunnen bieden. Mocht je de prijs binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders goedkoper zien, laat het ons weten en je krijgt het verschil terug. Bestel de meubelen via onze webshop (gratis verzending boven 20 euro) of kom langs in een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten al jouw vragen kunnen beantwoorden.