Tienerkamers

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor babyproducten maar ook voor spullen voor een kamer voor een tiener. In ons assortiment hebben we verschillende mooie bundels voor een tienerkamer bestaande uit een bed, (nacht)kasten en/of bureau. Doordat de meubels uit dezelfde serie komen, zijn ze perfect op elkaar afgestemd en vormen daardoor een mooie combi. Maar ook voor losse elementen kun je in onze webshop terecht. Wij leveren enkel A-merken dus waar je ook voor gaat, het is van de beste kwaliteit.

Lees meer...

Tienerkamer bedbank

We verschillende frisse en stoere designs in ons assortiment. Een handig meubelstuk is een bedbank. Het is niet alleen praktisch dat het als bed en bank gebruikt kan worden, het biedt vaak ook nog laden waar je veel spullen in kwijt kunt. Kenmerkend voor de tienerkamers zijn de frisse kleurtjes en ook op dit gebied is er veel keuze. Witte meubelen zijn uiteraard ook een optie al dan niet met een mooie greywash front. Voor de kamer van jouw tiener hebben we vele keuze mogelijkheden zodat jouw tiener kan kiezen voor een interieur waarbij de eigen stijl naar voren komt.

Meubels voor tienerkamers bestellen

Waar je ook voor kiest, het zijn allemaal meubelen van hoogwaardige kwaliteit die wij tegen voordelige bundelprijzen kunnen leveren. Onze prijsmeters controleren ook de prijzen van concurrenten zodat wij altijd de scherpste aanbieding kunnen bieden. Mocht je de prijs binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders goedkoper zien, laat het ons weten en je krijgt het verschil terug. Bestel de meubelen via onze webshop (gratis verzending boven 20 euro) of kom langs in een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten al jouw vragen kunnen beantwoorden. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio, bezoek je onze website.

Lees minder...
50 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
50 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3