3 Resultaten
 • Quick view Sebra Kili Meegroeibed

  Sebra Kili Meegroeibed

  Uit voorraad leverbaar
  849,95
 • Quick view Stokke® Sleepi™ Bed

  Stokke® Sleepi™ Bed

  Uit voorraad leverbaar
  584,10
 • Quick view Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Uit voorraad leverbaar
  815,-
3 Resultaten

Bedbank met uitschuifbed

In Nederland zijn de kinderkamers meestal niet bijzonder groot waardoor er effectief met ruimte om gegaan moet worden. Een voorbeeld daarvan is de Coming Kids Rough Bedbank. Dit Nederlandse merk heeft met deze stoere, industriële bedbank een praktische oplossing te bieden voor kleinere ruimtes. Door het uit te schuiven ontstaat er een tienerbed dat ideaal te gebruiken is als logeerbed. Ook de drie laden bieden een praktische oplossing om efficiënt met beperkte ruimte om te gaan. Hier kun je verschillende spullen in kwijt zodat de kamer er opgeruimd uit blijft zien. Voor dit bed dat uitschuifbaar is, is een speciaal matras te gebruiken dat uit twee delen bestaat. Het grote deel kan in het juniorbed en wanneer het bed uitschuift tot een tienerbed dan kan het tweede deel eraan gelegd worden zodat het hele oppervlak als bed te gebruiken is.

Uitschuifbedden van verschillende merken

Naast de Rough bedbank van Coming Kids hebben wij ook andere modellen van dit merk. Daarnaast bieden wij ook oplossingen van andere merken zoals de Flexa Classic bedbank of de Vipack Robin. Ook dit zijn bedbanken die uitschuifbaar zijn en daardoor dienst kunnen doen als (logeer)bed. Je schuift het bed eenvoudig onder het bankje vandaan. Ook deze meubelen bevatten opbergladen waar je eenvoudig rondslingerend speelgoed in kunt opbergen.

Uitschuifbedden bestellen

Om ons hele assortiment te bekijken kun je terecht in onze webshop of een van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland kunt vinden. Onze verkoopspecialisten kunnen je goed informeren bij de aanschaf van een bed dat uitschuifbaar is. Ook via telefoon, mail en Whatsapp kun je ons jouw vragen voorleggen. Wij hebben veel op voorraad en door onze eigen bezorgservice kunnen wij snel leveren. Indien de bestelling voor een uitschuifbed voor 20:00 uur wordt geplaats, kunnen wij het dezelfde dag nog verzenden. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis.