Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bedbank met uitschuifbed

In Nederland zijn de kinderkamers meestal niet bijzonder groot waardoor er effectief met ruimte om gegaan moet worden. Een bedbank of uitschuifbed is dan ideaal. Door het uit te schuiven ontstaat er een tienerbed dat ideaal te gebruiken is als logeerbed. Vaak bieden laten een praktische oplossing om efficiënt met beperkte ruimte om te gaan. Hier kun je verschillende spullen in kwijt zodat de kamer er opgeruimd uit blijft zien. Voor bedden die uitschuifbaar zijn, zijn speciale matrassen te gebruiken.

Lees meer...

Uitschuifbedden van verschillende merken

Naast uitschuifbedden van Coming Kids hebben wij ook andere modellen van andere merken zoals Flexa of Vipack. Ook dit zijn bedbanken die uitschuifbaar zijn en daardoor dienst kunnen doen als (logeer)bed. Je schuift het bed eenvoudig onder het bankje vandaan. Ook deze meubelen bevatten opbergladen waar je eenvoudig rondslingerend speelgoed in kunt opbergen.

Uitschuifbedden bestellen

Om ons hele assortiment te bekijken kun je terecht in onze webshop of een van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland kunt vinden. Onze verkoopspecialisten kunnen je goed informeren bij de aanschaf van een bed dat uitschuifbaar is. Ook via telefoon, mail en Whatsapp kun je ons jouw vragen voorleggen. Wij hebben veel op voorraad en door onze eigen bezorgservice kunnen wij snel leveren. Omdat we bij Babypark werken met een laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw favoriete uitschuifbed.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader