Doomoo kussens

 

Niets is spannender om je kindje in zijn of haar eigen ledikantje te laten slapen. Het geeft je dan ook een goed gevoel wanneer dit ook veilig gebeurd. Bij Babypark zijn er verschillende producten te koop die jouw kindje op een zo veilige mogelijke manier in bed laten slapen zodat je met een gerust hart de kamer kunt verlaten.

 

Lees meer...

Veiligheid in bed met Doomoo kussens

Het merk Doomoo heeft kussens die ervoor zorgen dat de veiligheid van je kindje in zijn of haar bedje wordt gewaarborgd. Zo zijn er Doomoo kussens waarin je je kindje afgewisseld op zijn of haar linker- of rechterzij kan laten liggen, ideaal voor een kindje met een voorkeurshouding, maar ook Doomoo kussens die ervoor zorgen dat je kindje comfortabel op zijn of haar rug kan liggen en ook voorkomen dat je kindje een afgeplat hoofdje krijgt. Alle Doomoo kussens hebben een perfecte ventilatie, ze kunnen gewassen worden op 40°C en zijn te gebruiken vanaf de geboorte.

 

Over Doomoo

Doomoo is een merk dat vooral bekend staat om het produceren van zitzakken en kussens. De producten van Doomoo kenmerken zich door een extreem zachte soepele toplaag en het gebruik van microvezelkorrels zorgen voor een zeer comfortabele (zit)ervaring. Naast kussens zijn er ook nog andere producten van Doomoo verkrijgbaar zoals Doomoo zitzakken, Doomoo dekens en Doomoo warmtekussens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.

  18,-

  15,30

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.

  32,-

  27,95

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  59,-

  50,15

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.

  44,-

  37,32

 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  35,-

  29,95

 • Quick view

  Doomoo Basics Rest Easy Large

  Met de Doomoo Basics Rest Easy Large ligt de baby in een goede houding. Omdat het een helling is ligt de baby met het bovenlichaam iets omhoog wat de spijsvertering en de ademhaling bevorderd.

  25,-

  21,25

6 Resultaten
Trustpilot