Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Alpine veiligheidsproducten voor onderweg

Dankzij Alpine veiligheidsproducten wordt het gehoor van je kindje optimaal beschermd tegen harde geluiden. Het gehoor van je kindje is nog erg gevoelig en kan dan ook sneller beschadigd raken dan dat van volwassenen. Neem geen risico’s en laat je kindje tijdens bepaalde gelegenheden gebruikmaken van Alpine gehoorbeschermers.

Lees meer...

Alpine gehoorbeschermers voor onderweg

Alpine gehoorbeschermers zijn ook heel fijn om te gebruiken als je kindje onderweg wil slapen en last heeft van de geluiden om zich heen. Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Je plaatst de oorkappen op de gewenste plaats op de hoofdband. De hoofdband is verstelbaar, zodat je deze altijd passend kunt maken voor je kindje. Meestal zit bij de aankoop ook een extra hoofdband en een opbergzak inbegrepen. Onze Alpine gehoorbeschermers zijn speciaal bedoeld voor kinderen. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je voor welke leeftijd de Alpine gehoorbescherming bedoeld is. Sommige gehoorbeschermers zijn al vanaf de leeftijd van 3 maanden te gebruiken.

Over Alpine

Het team van Alpine wil mensen ongehinderd plezier geven in datgene wat ze graag doen: muziek luisteren, naar een lawaaierig evenement gaan of genieten van watersport. Alpine gehoorbescherming voorkomt schade aan het gehoor. Sommige mensen gebruiken Alpine gehoorbeschermers niet per se als bescherming, maar om zich af te sluiten van geluid en zo beter te kunnen slapen. Iedereen gebruikt Alpine veiligheidsproducten weer om een andere reden. Alpine gehoorbeschermers zijn bekroond met de Red Dot Award en worden gebruikt door kinderen, muzikanten, reizigers, uitgaanspubliek, watersporters, mensen met slaapproblemen en motorrijders. Bestel vandaag nog Alpine gehoorbeschermers online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, doen wij jouw bestelling direct op de post. Jij krijgt de gehoorbeschermers dan in de meeste gevallen al de volgende dag thuisgestuurd. Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer
  27,95 Adviesprijs 0,-
 • Alpine Muffy Gehoorbeschermer
  22,95 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  3 producten

  Populariteit
  Oval loader