Safety 1st veiligheid voor onderweg

Op deze pagina treft u Safety 1st veiligheidsproducten aan die het reizen met je kindje een stuk veiliger maken. Wij verkopen uiteenlopende producten van Safety 1st voor meer veiligheid onderweg. Lees hieronder meer over deze producten.

Lees meer...

Veilig met je baby in de auto dankzij Safety 1st

Een Safety 1st babyspiegel of achteruitkijkspiegel voor in de auto is een ideaal hulpmiddel om je baby onderweg in de gaten te houden. De eerste maanden na de geboorte is het advies om het autostoeltje van je kindje in de auto tegen de rijrichting in te plaatsen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste botsingen frontaal zijn. Ligt je baby in de auto tegen de rijrichting in, dan heeft het tijdens een frontale botsing minder kans op letsel. Als je baby omgekeerd in de auto ligt, kun je hem of haar lastig in de gaten houden. Een Safety 1st babyspiegel voor de auto biedt dan uitkomst. Dankzij deze achteruitkijkspiegel kun je onderweg wel een oogje in het zeil houden. Je hangt de Safety 1st babyspiegel boven je kindje. Als jij in de autospiegel kijkt, zie je je kindje door de Safety 1st babyspiegel. Een ander Safety 1st product voor meer veiligheid onderweg een bordje met de tekst ‘Baby on board’ dat je achter de achteruit van je auto kunt plaatsen. Hiermee vraag je bestuurders van auto’s achter je om extra voorzichtig te zijn in het verkeer en goed afstand te houden.

Over Safety 1st

Meer dan 30 jaar geleden werd het kleine gele BABY ON BOARD®-bord van Safety 1st een teken van trots voor nieuwe ouders. Kort daarna lanceerde het bedrijf de eerste echte collectie producten voor thuisveiligheid. Safety 1st werd al gauw een bekende naam op het gebied van veiligheidsproducten voor kinderen. Deze rol is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Er kwamen steeds weer nieuwe, innovatieve producten bij. Safety 1st veiligheidsproducten voor veiligheid onderweg bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Achteruitkijkspiegel

  Met de Safety 1st Achteruitkijkspiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan worden bevestigd met een clip of een zuignap, afhankelijk van wat jou het handigst uitkomt.

  4,25

  3,74

 • Quick view

  Safety 1st Baby On Board

  Kies voor veilig! Met het "Baby On Board" bordje maak je aan alle mede-weggebruikers duidelijk dat er een baby in je auto aanwezig is.

  2,25

  1,36

2 Resultaten