Enkele elektrische borstkolf

Wanneer je regelmatig gaat kolven is een elektrische borstkolf aan te raden. Een handkolf wordt met intensief gebruik een behoorlijke belasting omdat je de hendel steeds zelf met de hand in moet drukken. Een elektrische kolf is dan een goed alternatief. Je kunt bij Babypark ook terecht voor dubbele elektrische borstkolven. Op deze pagina vind je ons assortiment aan enkelzijdige elektrische borstkolven. Bij iedere kolf vind je een uitgebreide productbeschrijving en in de meeste gevallen ook een handige uitlegvideo.

Lees meer...

Voordelen van elektrisch kolven

Een elektrische kolf stimuleert het zuiggedrag van je baby. Dat betekent dat een elektrische kolf werkt met 2 fases. Eerst wordt het toeschietreflex op gang geholpen en vervolgens, wanneer de melk begint te stromen, gaat de kolf over op een rustig gelijkmatig tempo. Iedere elektrische kolf kan ook met een accu of met batterijen gebruikt worden zodat de kolf snoerloos is. Een elektrische kolf maakt weinig geluid en zorgt voor een grotere opbrengst na een kolfsessie dan bij gebruik van een handkolf. 

Bestel een enkele elektrische borstkolf online

Ben je ervan overtuigd dat een enkele elektrische borstkolf voor jou de beste optie is? Bestel dan vandaag nog een enkele elektrische borstkolf op Babypark.nl. Wanneer de kolf uit voorraad leverbaar is en je bestelt op een werkdag voor 20 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat de enkele elektrische borstkolf de volgende dag al bij jou thuisbezorgd wordt. Het is aan te raden om wat flesjes van hetzelfde merk als je borstkolf mee te bestellen waarmee je de afgekolfde melk aan je baby kunt geven. Wil je de moedermelk bewaren in de vriezer? Kijk dan ook nog even naar moedermelk bewaarzakjes

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  169,-

  149,-

 • Nieuw
  Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.
  119,99
 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  129,-

3 Resultaten