Avent borstkolf

 

Het kolven geeft je meer flexibiliteit in het voeden van je kindje. Je partner kan bijvoorbeeld ook eens een keer je kindje voeden. Dankzij de borstkolven van Avent krijgt je kindje op zo’n moment gewoon borstvoeding binnen en profiteert het dus ook van alle gezondheidsvoordelen van moedermelk.

Lees meer...

 

Handkolf of elektrische kolf

Als je baby niet gemakkelijk drinkt of te zwak is om te drinken, is een elektrische borstkolf van Avent ideaal. Een elektrische borstkolf kan de melkproductie goed op gang brengen. Als je maar af en toe kolft of weinig moeite hebt met het geven van borstvoeding, voldoet een handkolf meestal wel. Een handkolf van Avent neem je gemakkelijk mee in je tas.

 

Voordelen van Avent borstkolven

Sommige elektrische Avent borstkolven maken het heel eenvoudig voor je. Je neemt een relaxte houding aan en de bediening kost je nauwelijks moeite. Bij de aankoop van veel Avent borstkolven zit een voedingsfles met speen inbegrepen. Behoort de fles tot de Natural-serie van Avent, dan heeft de speen de vorm van de borst. De overgang van drinken uit de borst naar drinken uit de fles is zo minder groot.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Avent Comfort Handkolf Incl. Fles

  Comfortabele borstkolf van Avent gedurende het afkolven kan je gewoon rustig blijven zitten zonder voorover te leunen.

  59,99

  41,99

 • Quick view

  Avent Comfort Handkolf Incl. Bewaarbekers

  De Avent Borstkolf is gemaakt van BPA-vrij materiaal, en beschikt over een massagekussen dat de melkafgifte stimuleert. De borstkolf met handvat wordt geleverd inclusief: kussen, 3 bewaarbekers, speen, reisdeksel en meer.
  59,99
2 Resultaten