Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Polydaun accessoires tienerkamer

Op deze pagina vind je Polydaun accessoires voor de tienerkamer. Deze accessoires zijn stuk voor stuk bedoeld voor meer comfort en bescherming tijdens het slapen. In ons assortiment tienerkamer accessoires van Polydaun vind je onder meer matrasbeschermers, kussens en dekbedden voor tieners. Veel van deze Polydaun accessoires voor de tienerkamer voldoen aan specifieke behoeften. Deze zijn bijvoorbeeld speciaal bedoeld voor tieners die extra transpireren of allergisch zijn voor huisstofmijt. Polydaun matrasbeschermers zorgen ervoor dat het matras minder snel slijt. De meeste Polydaun matrasbeschermers hebben een antisliplaag met latex noppen.

Lees meer...

Een passend Polydaun tienerdekbed of kussen

Een Polydaun kussen voor tieners die extra transpireren, is vaak gevuld met een treecell vulling. Dit materiaal voert gemakkelijk vocht af, waardoor het kussen zo droog mogelijk blijft. Je kunt het kussen zelf vullen en dus zelf bepalen hoe dik je het kussen wilt hebben. Anti allergische kussens, bijvoorbeeld voor tieners met een huisstofmijtallergie, zijn voorzien van een lyoccell tijk. Meestal hebben we ook een antiallergeen tienerdekbed van Polydaun in ons assortiment. Dit dekbed roept zo min mogelijk allergische reacties op bij tieners met een huisstofmijt- of stofallergie.

Over Polydaun

Polydaun is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat onder meer beddengoed maakt. In 2015 werd Polydaun overgenomen door het Zweedse merk Polydun, dat als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt brengt. Uiteindelijk is Polydaun zo succesvol dat het verzelfstandigt. Polydaun komt al gauw met een nieuw product dat in korte tijd heel populair wordt: het dekbed. In de jaren ’80 verwisselen veel mensen hun wollen deken voor een dekbed. Polydaun groeit uit tot de grootste fabrikant van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens in Nederland, België en Luxemburg. Nog steeds is Polydaun marktleider en specialist in kunstvezeldekbedden. Alle tienerkamer accessoires van Polydaun zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Kussens, matrashoezen, matrasbeschermers en dekbedden voor tieners van Polydaun zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van jouw bestelde antiallergeen tienerdekbed van Polydaun, hoofdkussen, matrasbeschermer of matrashoes kunt genieten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 41 producten 41 producten

Populariteit
 • Polydaun Dekbed Lotta 4-Seizoenen
  135,96 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen
  194,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed
  90,75 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Molton Matrashoes
  23,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel
  52,16 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Joepi Enkel
  43,95 Adviesprijs 0,-
 • Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen
  41,99 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Supersnelle levering
Filteren
Pagina

1-36 van 41 producten 41 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader