Polydaun accessoires tienerkamer

Op deze pagina vind je Polydaun accessoires voor de tienerkamer. Deze accessoires zijn stuk voor stuk bedoeld voor meer comfort en bescherming tijdens het slapen. In ons assortiment tienerkamer accessoires van Polydaun vind je onder meer matrasbeschermers, kussens en dekbedden voor tieners. Veel van deze Polydaun accessoires voor de tienerkamer voldoen aan specifieke behoeften. Deze zijn bijvoorbeeld speciaal bedoeld voor tieners die extra transpireren of allergisch zijn voor huisstofmijt. Polydaun matrasbeschermers zorgen ervoor dat het matras minder snel slijt. De meeste Polydaun matrasbeschermers hebben een antisliplaag met latex noppen.

Lees meer...

Een passend Polydaun tienerdekbed of kussen

Een Polydaun kussen voor tieners die extra transpireren, is vaak gevuld met een treecell vulling. Dit materiaal voert gemakkelijk vocht af, waardoor het kussen zo droog mogelijk blijft. Je kunt het kussen zelf vullen en dus zelf bepalen hoe dik je het kussen wilt hebben. Anti allergische kussens, bijvoorbeeld voor tieners met een huisstofmijtallergie, zijn voorzien van een lyoccell tijk. Meestal hebben we ook een antiallergeen tienerdekbed van Polydaun in ons assortiment. Dit dekbed roept zo min mogelijk allergische reacties op bij tieners met een huisstofmijt- of stofallergie.

Over Polydaun

Polydaun is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat onder meer beddengoed maakt. In 2015 werd Polydaun overgenomen door het Zweedse merk Polydun, dat als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt brengt. Uiteindelijk is Polydaun zo succesvol dat het verzelfstandigt. Polydaun komt al gauw met een nieuw product dat in korte tijd heel populair wordt: het dekbed. In de jaren ’80 verwisselen veel mensen hun wollen deken voor een dekbed. Polydaun groeit uit tot de grootste fabrikant van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens in Nederland, België en Luxemburg. Nog steeds is Polydaun marktleider en specialist in kunstvezeldekbedden. Alle tienerkamer accessoires van Polydaun zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Kussens, matrashoezen, matrasbeschermers en dekbedden voor tieners van Polydaun zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van jouw bestelde antiallergeen tienerdekbed van Polydaun, hoofdkussen, matrasbeschermer of matrashoes kunt genieten.

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lotus 4 Seizoenen is een lekker zacht en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden.
 • Quick view

  Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed

  Met dit Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed geniet je ieder seizoen van een perfecte nachtrust. Het Polydaun dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie of luchtweg aandoening.
  94,95
 • Quick view

  Polydaun Elke 4-Seizoenen Dekbed 200 x 220 cm

  Het Polydaun Elke 4-Seizoenen Dekbed 200 x 220 cm bestaat uit 2 delen die je kunt afwisselen in de zomer en het najaar. Daarnaast is het 4-seizoenen dekbed anti-allergisch en geschikt voor in de wasmachine.
  204,95
 • Quick view

  Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm

  Het Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm heeft een vulgewicht van 850 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Polydaun Zenzo Robijn Dekbed Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Zenzo Robijn Dekbed Enkel 140 x 200 cm zorgt voor een goede temperatuurregulatie van het lichaam tijdens het slapen. Het dekbed is geschikt voor in het najaar en is wasbaar in de wasmachine.
  264,95
 • Quick view

  Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm

  Met het Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm blijft het matras op zijn plaats liggen en is het optimaal beschermd tegen slijtage. De matrasbeschermer is anti-allergisch en geschikt voor ieder bed en matras.
  35,95
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  22,50
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic 60 x 70 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine en kan koud drogen in de droogtrommel.

  26,95

  24,95

 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 54,50

 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.
 • Quick view

  Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm

  Met Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm kan ieder kind zo naar het grote bed. De set bestaat namelijk uit een hoofdkussen en een 4 seizoenen dekbed. Gemaakt van kwalitatief zacht materiaal.

  84,95

  79,95

 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Isocraft. Dit kussen heeft een 3D-ventilatie mesh tijk wat luchtdoorlatend is. Het is een kussen wat wasbaar is in de wasmachine.
  23,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen 140 x 220 cm

  Dit dekbed is van het merk Polydaun en is geschikt voor alle seizoenen. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden. Ook is het dekbed wasbaar in de wasmachine.
  214,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  42,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.

  139,95

  129,95

 • Quick view

  Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel

  Het Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel is een zeer ventilerend zomerdekbed wat bestaat uit 100% katoen. Dit zorgt voor koel en comfortabel slapen tijdens warme zomernachten.

  Normale prijs: 37,95

  Special Price 35,19

 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi Enkel

  Het Polydaun Dekbed Joepi Enkel is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het zomerseizoen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  47,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Boxer

  Het Polydaun Hoofdkussen First Boxer is een kussen in een boxmodel en het heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen is wasbaar in de wasmachine.
  27,50
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer 120 x 200 cm

  De Topnop matrasbeschermer heeft een antisliplaag welke bestaat uit latex noppen, zodat het matras op zijn plek blijft liggen.
  31,65
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het zomerseizoen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
  74,95
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 210 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 210 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  29,25
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.

  79,95

  76,57

 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2