Tienerkamer accessoire

Tieners spenderen veel tijd op hun eigen kamer aangezien er meer waarde wordt gehecht aan privacy. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en die hun eigen stijl benadrukt. Tieners geven graag hun eigen draai aan hun kamer. Een persoonlijke stempel die de kamer helemaal ‘eigen’ maakt. Een goede manier is door het ophangen van posters van bijvoorbeeld een artiest waar ze fan van zijn maar ook door middel van accessoires. Ook bij Babypark kun je terecht voor een leuke tienerkamer accessoire. Ons team van prijsmeters zorgt ervoor dat je alles tegen aantrekkelijke prijzen kunt aanschaffen. Alles is dan ook gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Vind je het ergens anders binnen twee weken na aanschaf goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment tienerkamer accessoires

Hoewel onze naam anders doet vermoeden, kun je dus ook prima slagen voor accessoires voor de tienerkamer. Zo hebben we zitzakken, plakletters, muurstickers, dierenkoppen van pluche en polyester voor aan de muur en een ruime keuze aan leuke opbergmanden. Met een muursticker zet je meteen de toon en maak je van een kale muur een eye-catcher. De opbergmanden zijn niet alleen praktisch maar vormen ook een interieurstuk. Met hun vaak uitgesproken kleuren en prints geven ze de tienerkamer een flinke dosis karakter. Voor de tienerkamers kun je uit verschillende mooie stijlen kiezen waarbij de accessoires deze kunnen accentueren of juist een ludieke knipoog kunnen vormen. Aangezien Babypark enkel met A-merken werkt, zijn alle tienerkamer accessoires van hoge kwaliteit.

Bestellen accessoires tienerkamer

Uiteraard is alles eenvoudig online te bestellen zodat jouw tiener eenvoudig zelf de keuzes kan maken. Toch liever het een en ander met eigen ogen bekijken? Dat kan in een van onze 10 megastores. Je vindt ze verspreid door heel Nederland. In elke megastore vind je ook een deskundig team van productspecialisten. Zij beantwoorden graag al jouw vragen. Uiteraard kun je ons ook altijd via mail, chat, telefoon of WhatsApp bereiken.

Lees minder...
740 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
 • Quick view

  Jollein Zitzak

  De stijlvolle Jollein Zitzak is een leuke accessoire voor op de kinderkamer! De zitzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige vulling. Verder is de zitzak eenvoudig te verplaatsen.
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lotus 4 Seizoenen is een lekker zacht en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden.
 • Quick view

  Little Dutch Dot Pure Vloerkleed 120 x 170 cm

  Met het Little Dutch Dot Pure Vloerkleed 120 x 170 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  129,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Commodemandje

  Met het stijlvolle Jollein River Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het mandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Gekleurde Hartjes Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Gekleurde Hartjes Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Bloemetjes Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Bloemetjes Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  11,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Olifant Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Olifant Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Auto Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Auto Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl. Inhoud: 9 stickers.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  195,95
 • Quick view

  LM Baby Art Blauwe Auto's Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Blauwe Auto's Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Ladder Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Ladder Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  9,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  18,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Neushoorn Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Neushoorn Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  17,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Leeuw Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Leeuw Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  Ever Earth Europe Zitzak Pastel

  De stijlvolle Ever Earth Europe Zitzak Pastel is een leuke accessoire voor op de kinderkamer! De zitzak is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Verder is de zitzak eenvoudig te verplaatsen.
  49,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker

  Met deze LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Muurverf 1 Liter

  Deze muurverf van Baby's Only is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. De muurverf is gemaakt op waterbasis.
  23,95
 • Quick view

  Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel

  Met de Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De stijlvolle mobiel van Baby Bello hang je gemakkelijk op en is voorzien van verschillende figuurtjes in vrolijke kleuren.
  39,95
740 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
Trustpilot