Stapelgoed bedden

 

Durf je te onderscheiden en kies voor een Stapelgoed bed. Door de authentieke materialen komen de bedden heel sfeervol over. Soms hebben ze een vintage uitstraling. Toch passen de bedden helemaal bij deze tijd. Verder is de kwaliteit heel goed. Ook dat staat bij Stapelgoed hoog in het vaandel.

Lees meer...

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een label met unieke, authentieke en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Steeds weer zoekt Stapelgoed voor haar bedden naar stoere, pure materialen. Aan de afwerking en de details besteedt Stapelgoed veel aandacht. Soms zit op het hoofdbord een afbeelding gedrukt en een andere keer bestaan het hoofd- en voetbord uit meerdere kleuren. Elk Stapelgoed bed ziet er heel verrassend uit.

 

Combineer met Stapelgoed accessoires

Richt de slaapkamer niet alleen in met een Stapelgoed bed, maar ook met andere Stapelgoed producten. Van Stapelgoed verkopen wij bijvoorbeeld een variatie aan leuke kussens. Denk ook aan Stapelgoed speelgoedkisten, krukjes en lampen om de styling van de tienerkamer compleet te maken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Rock Bed Grijs 90 x 200 cm

    Het Stapelgoed Rock Bed Grijs 90 x 200 cm valt direct op door z’n stoere look. Het ledikant is voorzien van een tekstopdruk aan het voeteneinde en is gemaakt van hoogwaardig materiaal voor langdurig gebruik.
    299,-
1 Resultaten