GB autostoel groep 2

Is jouw kindje uit de baby autostoel gegroeid? Dan wordt het tijd voor een nieuwe autostoel! Na groep 1 wordt het uiteraard tijd voor een groep 2 autostoel. Twijfel je of je kindje toe is aan een nieuwe autostoel? Bedenk dan altijd dat lengte belangrijker is dan gewicht. Als je hulp kunt gebruiken helpen bij je graag bij het maken van een goede keuze. Via WhatsApp of mail kun je een foto naar ons sturen zodat wij kunnen zien of je kindje groot genoeg is voor een groep 2 autostoel. Op deze pagina vind je groep 2 autostoelen van GB.

Lees meer...

Over GB

De afkorting GB staat voor Good Baby. Dat zegt al precies waar dit merk voor staat: artikelen die perfect zijn voor je kindje. GB autostoelen bieden zowel veiligheid als comfort. Allebei belangrijk tijdens een (lange) autorit! Bovendien zijn de GB autostoelen ontworpen met oog voor stijl. Er is gekozen voor moderne kleuren en een strakke uitstraling. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over de desbetreffende GB groep 2 autostoel.

Groep 2 autostoel online bestellen

Een groep 2 autostoel is eenvoudig online te bestellen. Op onze website vind je alle informatie. Als je nog meer wilt weten over een autostoel dan horen we dat graag. We helpen je graag met een advies op maat. Wij zijn te bereiken via telefoon, mail, chat en WhatsApp. Alle autostoelen worden gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je bij Babypark altijd van onze laagste prijsgarantie zodat je nooit teveel betaald voor je aankoop.

 

Lees minder...
1 Resultaten
 • Quick view

  GB Elian-Fix Autostoeltje

  Het GB Elian-Fix Autostoeltje biedt alles wat je kindje tijdens een autorit nodig heeft: veiligheid en comfort. De GB Elian-Fix is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (3-12 jaar) en is stijlvol vormgegeven.

  Normale prijs: 229,95

  Special Price 219,95

  Slechts 206,96
1 Resultaten
Trustpilot