Joie autostoel groep 2

Is jouw kindje uit de baby autostoel gegroeid? Dan wordt het tijd voor een nieuwe autostoel! Na groep 1 wordt het uiteraard tijd voor een groep 2 autostoel. Twijfel je of je kindje toe is aan een nieuwe autostoel? Bedenk dan altijd dat lengte belangrijker is dan gewicht. Als je hulp kunt gebruiken helpen bij je graag bij het maken van een goede keuze. Via WhatsApp of mail kun je een foto naar ons sturen zodat wij kunnen zien of je kindje groot genoeg is voor een groep 2 autostoel. Op deze pagina vind je groep 2 autostoelen van Joie.

Lees meer...

Eigenschappen van Joie autostoelen

In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over de desbetreffende Joie groep 2 autostoel. Joie autostoelen zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren die prima met het interieur van je auto matchen. Onderling is er verschil tussen de verschillende modellen, bijvoorbeeld over de bevestigingswijze van de autostoel. Zoek je specifiek naar een Joie Isofix autostoel, gebruik dan de filter op deze pagina om je selectie te verfijnen.

Groep 2 autostoel online bestellen

Een groep 2 autostoel is eenvoudig online te bestellen. Op onze website vind je alle informatie. Als je nog meer wilt weten over een autostoel dan horen we dat graag. We helpen je graag met een advies op maat. Wij zijn te bereiken via telefoon, mail, chat en WhatsApp. Alle autostoelen worden gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je bij Babypark altijd van onze laagste prijsgarantie zodat je nooit teveel betaald voor je aankoop.

 

Lees minder...
6 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  164,99

 • 10% korting
  Quick view

  Joie Trillo Shield Autostoeltje

  Het Joie Trillo Shield Autostoeltje is uitgevoerd met een veiligheidskussen en maakt het mogelijk om je kindje van 12 maanden tot 36 kg (tot 12 jaar) veilig te vervoeren in de auto. De autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  194,99
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Every Stage FX Autostoeltje

  Het Joie Every Stage FX Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden. De autostoel groeit met je kindje mee van 0-12 jaar.
  349,99
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Elevate Two Tone Black

  Het Joie Elevate Autostoeltje is een veilige zitplaats voor je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar in de auto. De autostoel groeit met je kindje mee. Dankzij de ventilerende en zachte bekleding zit je kindje comfortabel.
  149,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
  125,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 12 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  242,-
6 Resultaten
Trustpilot