Purseat autostoel groep 2

Autostoelen die je op deze pagina vindt zijn van het merk Purseat. Groep 2 houdt in dat de autostoel geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 15 kg, dat zijn kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Deze autostoeltjes worden altijd voorwaarts gericht bevestigd. Voor het bevestigen van een Purseat autostoel kan met een 3-punts autogordel of met behulp van Isofix. Purseat groep 2 autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en zijn ook te gebruiken als reisbed.

Lees meer...

Purseat autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je de Purseat autostoelen zowel online als in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website. De 10 Babypark megastores zijn verspreid door heel Nederland. In de winkel kun je een showmodel van de Purseat autostoel groep 2 uitproberen in jouw auto zodat je zeker weet dat je voor de juiste Purseat autostoel kiest. Neem je kindje vooral mee naar de winkel bij het uitzoeken van een autostoel. Op deze pagina vind je in de uitgebreide productbeschrijving alles wat je wilt weten over een Purseat autostoel. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar die je helpt bij het maken van je keuze.

Veilige groep 2 autostoel online kopen

De Purseat autostoelen zijn een veilige, multifunctionele oplossing bij het vervoeren van je kostbaarste bezit. De Purseat autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar bieden daarnaast extra's zoals bevestiging met Isofix. De Purseat autostoelen zijn eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl en worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Purseat Autostoeltje / Reisbed

    Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
    239,-
1 Resultaten