Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamers met hoogglans afwerking

Babykamers die zijn afgewerkt met hoogglans lak zien er vaak net iets chiquer uit dan babykamers met een matte afwerking. Op deze pagina vind je al onze babykamers met een hoogglans afwerking. Vrijwel alle meubels van deze babykamers zijn wit. Een complete babykamer bevat in principe een ledikant een commode en een kast. Soms kun je kiezen uit een 2-deurs en een 3-deurs kast en uit een ledikant van 60 x 120 cm en een ledikant van 70 x 140 cm. Meestal is het ook mogelijk om een babykamer zonder kast te bestellen.

Lees meer...

Minimalistische babykamers met hoogglans afwerking

Veel babykamers met hoogglans afwerking hebben een minimalistisch design. Het ontwerp is vrij rechttoe rechtaan. Laden en deuren zijn greeploos uitgevoerd. Uiteraard zorgt een speciale techniek ervoor dat je deuren en laden toch heel gemakkelijk opent en sluit. Door de minimalistische, greeploze uitvoering komt de hoogglans lak nóg beter tot z’n recht. De grote, glanzende vlakken van de meubels komen heel stijlvol over.

Babykamers met hoogglans afwerking in sixties stijl

Meestal hebben wij ook een babykamer met hoogglans lak in sixties stijl in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan babykamer Kidsmill Sixties Wit Hoogglans. De sixties stijl is onder andere herkenbaar aan de schuin pootjes onder de kast, de commode en het ledikant. Deze pootjes van massief eiken zijn niet witgelakt, wat een bijzonder effect geeft. Je kunt meestal kiezen voor pootjes in de tint eikenhout of walnoot. Onze babykamers met hoogglans afwerking zijn online te bestellen via Babypark.nl. Het voordeel van online shoppen is dat je dit overal kunt doen, waar je ook bent. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverdatum. Wil je de babykamer met hoogglans lak niet alleen laten bezorgen maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In de meeste gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding. monteren. Lees minder...

Filteren

1 product

Populariteit
  • Kidsmill Alaska Babykamer Wit Hoogglans
    869,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader