Babykamer, Babykamers

Babykamers afwerking hout

Babykamers met een afwerking van hout zorgen voor een prachtige naturel look. Voor een babykamer in er zijn er meerdere opties. Je kunt kiezen voor een babykamer met meubels in slechts één houtkleur. Het is ook mogelijk om een babykamer te kopen met meubels in meerdere houtkleuren. Op deze pagina tref je ons complete assortiment babykamers met een afwerking van hout aan.

Lees meer...

Babykamer in lichte houtkleur

Meubels in een lichte houtkleur zijn heel sfeervol voor een babykamer. Vaak gaat het om een eikenhoutlook. Soms is een babykamer in lichte houtkleur deels wit gelakt. Dat zorgt voor een heel fraai effect. Het is ook leuk om voor een babykamer in lichte houtkleur te gaan waarbij sommige delen van de meubels donker gelakt zijn. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Complete babykamer in houtlook

Het is een aan te raden om een complete babykamer in houtlook te kopen. Het voordeel hiervan is dat alle meubels perfect bij elkaar passen. Daarnaast heb je meteen alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje compleet. Een complete babykamer bestaat meestal uit een linnenkast, een commode en een ledikant. In de productbeschrijvingen op deze pagina, staat aangegeven welke meubels bij de betreffende babykamer horen. Jouw gewenste complete babykamer in houtlook bestel je eenvoudig online via onze webshop. Hiermee profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de babykamer zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij hierover zo snel mogelijk contact met je op. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In veel gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood zijn uniek door het kleurgebruik van zwart en oldwood. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  872,-

  39,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Zwart Eiken

  De stijlvolle Europe Baby Nova Babykamer Zwart Eiken is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  580,-

  179,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Eiken

  De stijlvolle Europe Baby Nova Babykamer Eiken is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  602,-

  26,99

 • Extra korting!
  Quick view

  Kidsmill Liv Babykamer Naturel

  Het speelse design van de Kidsmill Liv Babykamer Naturel is perfect voor een moderne babykamer. De meubels zijn praktisch in gebruik, bieden genoeg opbergruimte en voldoen bovendien aan de Europese veiligheidseisen.

  799,-

  79,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Zwart

  De stijlvolle en praktische Europe Baby Nova Babykamer Zwart is een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  419,99

  179,-

5 Resultaten
Trustpilot