Babykamer, Babykamers

Doorgroeikamers

Op deze pagina vind je al onze doorgroeikamers. Dat zijn babykamers die zodanig aan te passen zijn dat je deze ook voor je peuter kunt gebruiken. De doorgroeikamers op deze pagina zijn compleet, wat betekent dat deze in principe een kast, commode en ledikant bevatten. Onze doorgroeikamers zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Wij verkopen doorgroeikamers met een minimalistisch design en afgewerkt met hoogglans lak. Ook vind je bij ons doorgroeikamers in sixties stijl of met een Franse, landelijke look.

Lees meer...

Het ledikant van een doorgroeikamer

Bij onze doorgroeikamers kun je vaak kiezen voor een vrij groot ledikant. Je hebt dan meestal de keuze uit een ledikant van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Kies je voor een ledikant van 70 x 140 cm, dan heeft dit het formaat van een peuterbed. In veel gevallen is het mogelijk om van dit ledikant een laag bedje te maken. Bij het ledikant van babykamer Kidsmill Sixties wordt een peuterzijde meegeleverd. Als je kindje wat groter is, vervang je één zijde met spijlen voor lage peuterzijde. Je kindje kan dan zelfstandig uit bed stappen.

De kast van een doorgroeikamer

Is je kindje wat groter, dan heb je meestal ook een grotere kast nodig. De kleertjes van je kindje nemen nu eenmaal meer ruimte in als je kindje een peuter is, dan als het nog een baby is. Bij onze doorgroeikamers heb je meestal de optie om een vrij grote kast te bestellen. Je kiest bijvoorbeeld voor een 3-deurs kast in plaats van een 2-deurs kast. Bestel vandaag nog een praktische en stijlvolle doorgroeikamer online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Indien je dit wenst, kun je de meubels in de meeste gevallen door onze vakbekwame monteurs laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. monteren. Lees minder...

4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Babykamer Wit Mat

  Dankzij de het eenvoudige ontwerp en de lichte tinten straalt de Kidsmill Alaska Babykamer Wit Mat niet alleen rust uit, maar is deze ook nog eens overal mee te matchen. De kamer is volledig greeploos uitgevoerd.

  756,-

  30,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Babykamer Wit

  De Kidsmill Bretagne Babykamer Wit is een stevige babykamer die netjes is afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Deze stoere meubels zijn geschikt voor zowel jongens-, meisjes- als uniseks babykamers.

  963,-

  67,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Babykamer Wit

  De Kidsmill Brent Babykamer Wit is een strakke en robuuste babykamer. De babykamer voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je lang plezier van zult hebben.

  729,-

  45,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Babykamer Wit

  De meubels van de Europe Baby Sylt Babykamer Wit hebben een strak design en zijn voorzien van soft close op de laden. De meubels zijn gemaakt van eersteklas materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  481,-

  32,-

4 Resultaten