Woood kledingkasten

De mooiste Woood kledingkasten koop je bij Babypark. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Woood kledingkasten aan. Kies het ontwerp uit dat past bij jouw wensen en behoeften. Woood kledingkasten zijn duurzaam en praktisch, kortom, een aanbeveling waard.

Lees meer...

Over Woood

Alle meubels van Woood hebben een stoere en eigentijdse uitstraling. De typische Woood-stijl valt je meteen op. De vormgeving komt robuust over. Woood verwerkt in haar producten vooral massief houten materialen, zoals FSC grenen en eiken. Alle Woood kledingkasten zijn van goede kwaliteit.

Online bestellen

De Woood kledingkast van jouw keuze bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart

  De Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van het merk Woood.
  529,-
 • Quick view

  Woood James Vitrinekast Noten Zwart

  De Woood James Vitrinekast Noten Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle vitrinekast beschikt over voldoende opbergruimte. Het interieur van de kast heeft een natuurlijke hout kleur.
  749,-
 • Quick view

  Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade

  De Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade Zwart is een stoere kast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. Daarnaast is het mogelijk om met de connect kasten een kastenwand naar wens te creeëren.

  499,-

  459,-

 • Quick view

  Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem

  De Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.
  479,-
 • Quick view

  Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem

  Het Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.
  119,-
5 Resultaten
Trustpilot