Babykamer, Babykamers

Europe Baby Babykamers

Complete babykamers van Europe Baby bestaan meestal uit een commode en een ledikant óf een commode, een ledikant en een linnenkast. In veel gevallen kun je zelf de optie kiezen. Vaak is het ook mogelijk om de grootte van het ledikant uit te zoeken. De meeste Europe Baby babykamers zijn gemaakt van massief hout. Hierdoor zijn de meubels extra stevig en duurzaam. Sommige babykamers van Europe Baby zijn wit, andere zijn uitgevoerd in sfeervolle grijstinten. Alle babykamers van Europe Baby voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Lees meer...

Praktische eigenschappen van Europe Baby babykamers

Deuren en laden van Europe Baby babykamermeubels zijn meestal voorzien van soft close geleiding, waardoor deze haast geruisloos te openen en te sluiten zijn. Dit is handig als je kindje ligt te slapen en jij even wat uit de commode of linnenkast wilt pakken. Sommige ledikanten van Europe Baby babykamers hebben ook een lade. Ook deze is in veel gevallen voorzien van soft close geleiding.

Over Europe Baby

Van het merk Europe Baby verkopen wij alle meubels die je nodig hebt om de kamer van jouw kindje compleet te maken: linnenkasten, ledikanten, commodes ... Naast de uitgebreide collectie babykamermeubels en complete Europe Baby babykamers verkopen wij ook andere meubels voor je kindje, zoals boxen en opbergkisten. Voor oudere kinderen verkopen wij ook Europe Baby bedden en nachtkastjes. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Europe Baby en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen! Alle Europe Baby meubels in onze webshop zijn online te bestellen. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Als wij jouw online order hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk bericht om een bezorgdatum voor jouw bestelde Europe Baby babykamer of andere meubels af te spreken. Het is mogelijk om de Europe Baby babykamer en andere meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Voor de montage vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Sylt Babykamer Wit

  De meubels van de Europe Baby Sylt Babykamer Wit hebben een strak design en zijn voorzien van soft close op de laden. De meubels zijn gemaakt van eersteklas materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  481,-

  35,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Babykamer Oak

  De meubels van de Europe Baby Sylt Babykamer Oak hebben een strak design en zijn voorzien van soft close op de laden. De meubels zijn gemaakt van eersteklas materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  498,-

  35,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Babykamer Wit

  Het design van de Europe Baby Atlantic Babykamer Wit kenmerkt zich door langwerpige vlakken. Bij de achterkant van het ledikant is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar dat meerdere planken aan elkaar bevestigd zijn.

  680,-

  57,-

3 Resultaten