Babymeubelen

Babymeubels zijn er voor verschillende gebruiksscenario’s en zijn vaak leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wie al eens een blik op ons assortiment heeft geworpen of een van onze 10 megastores heeft bezocht, weet hoeveel mogelijkheden er wel niet zijn op dit gebied. Speelgoedkisten, commodes, ledikanten, linnenkasten, het is allemaal te vinden in ons assortiment. Van romantisch klassiek tot strak modern, er is altijd wel een stijl die aansluit bij jouw huidige interieur. Wij voeren alleen A-merken van zowel Nederlandse bodem als bekende internationale merken. Zo weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct kiest. Ons team van prijsmeters gaan ook de prijzen in de markt na zodat Babypark jou steeds de meest scherpe aanbiedingen kan bieden.

Lees meer...

Babymeubel bestellen

Wie in ons assortiment naar babykamers zoekt, vindt sfeervolle foto’s van babykamers met verschillende inrichtingen. Zo kun je al een voorstelling maken van hoe deze babymeubelen het in jouw kamer zullen doen. Je kunt ook een overzicht zien van de getoonde meubelen zodat je die direct vanuit de webshop kunt bestellen. Onze webshop biedt ook filtermogelijkheden zodat je bijvoorbeeld snel naar een bepaalde kleur of een bepaald merk kunt zoeken. Bestellen is eenvoudig en boven de 20 euro zelfs gratis. Door onze grote voorraden kunnen wij vaak snel leveren.

Babymeubel bekijken in 1 van de 10 megastores

Zoals gezegd hebben wij ook 10 megastores waar ons enorme assortiment is te bewonderen. Laat je verrassen door alle mogelijkheden maar laat je bovenal ook goed informeren door onze deskundige verkoopspecialisten, Zij kunnen jou helpen om de perfecte keuze voor jouw situatie te maken. Bekijken de adresgegevens van al onze megastores op onze website. Heb je nu al een vraag dan kun je die natuurlijk ook altijd via telefoon, e-mail en zelfs WhatsApp aan ons voorleggen.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Merel Babybed Wit 70 x 140 cm

  Het Bopita Merel Babybed Wit 70 x 140 cm is een mooi meubel in een originele look met platte spijlen aan de zijkanten. Het bed biedt veiligheid door de verstelbare bodem die in drie hoogten gezet kan worden. Gemaakt van MDF.

  505,-

  459,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Commode Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Commode Wit / Naturel beschikt over drie soft-closing opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het meubel heeft een Scandinavische uitstraling.

  425,-

  385,-

 • Quick view

  Bopita Diva Commode Wit

  De Bopita Diva Commode Wit is een kwalitatieve commode en beschikt over sierlijke accenten waardoor het een romantische look krijgt. Gemaakt van MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  619,-

  559,-

 • Quick view

  Bopita Levi Commode Wit

  De Bopita Levi Commode Wit is een mooie commode in een Scandinavische look. Het kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze details. Vervaardigd van MDF materiaal.

  529,-

  479,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Commode Wit

  De Bopita Narbonne Commode Wit 60 x 120 cm heeft een landelijke stijl en beschikt over drie soft-close laden die de nodige opbergruimte bieden. De fronten beschikken over twee handknoppen zodat het makkelijk uit te schuiven is.

  539,-

  489,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Babybed Deep Grey / Naturel 60 x 120 cm

  Het Bopita Kyan Babybed Deep Grey / Naturel 60 x 120 cm is een mooi en eigentijds ledikant wat beschikt over twee kleuren. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedkist

  Het Bopita Mix & Match Speelgoedkist heeft een strakke look wat in elke type interieur tot zijn recht komt. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

  189,-

  169,-

 • Quick view

  Bopita Levi Babybed Wit 60 x 120 cm

  De Bopita Levi Babybed Wit is een mooi bed in een Scandinavische look. Het kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze details. Vervaardigd van MDF materiaal waar je jarenlang plezier van hebt.

  319,-

  289,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het Bopita Narbonne Babybed Wit 60 x 120 cm heeft een landelijke stijl wat komt door omlijsting en de verticale groeven op het hoofdbord en voetenbord. Het heeft een verstelbare bodem waardoor het extra veiligheid biedt.

  319,-

  289,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash

  De Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash is een mooi grenen meubel wat robuust oogt door de verticale groeven aan de zijkant. Met de finish wash afwerking zijn de nerven goed te zien.

  519,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Greeploos Wit

  De Bopita Lynn Commode Greeploos Wit beschikt over drie greeploze laden waardoor het meubel strak oogt. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.

  545,-

  495,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Commode Wit

  De Bopita Fiore Commode Wit is een mooi meubel en beschikt over drie opbergladen met retro handknoppen. Het meubel is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babybed Gecapitonneerd 60 x 120 cm

  Het Bopita Diva Babybed Gecapitonneerd 60 x 120 cm is mooi en beschikt over gecapitonneerde details en sierlijke poten. Gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel heeft een strak design en beschikt over een beuken schuine poten. De drie laden zijn voorzien van een soft-close systeem. De commode is vervaardigd van kwalitatief MDF.

  525,-

  475,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het Bopita Fiore Babybed Wit 60 x 120 cm is een mooi meubel in een originele look met ronde spijlen aan de zijkanten. Het bed biedt veiligheid door de verstelbare bodem die in drie hoogten gezet kan worden. Gemaakt van MDF.

  239,-

  219,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs

  De Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs oogt robuust door de verticale groeven op de fronten. Het grenen meubel beschikt over drie greeploze opbergladen waarin je veel kan opruimen.

  745,-

  675,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Babybed Wit 70 x 140 cm

  Het Bopita Narbonne Babybed Wit 70 x 140 cm heeft een landelijke stijl wat komt door omlijsting en de verticale groeven op het hoofdbord en voetenbord. Het is eenvoudig om te bouwen naar een peuterbed.

  429,-

  389,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het Bopita Diva Babybed Wit 60 x 120 cm is mooi en beschikt over mooie details en sierlijke poten. Gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.

  409,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Wit

  De Bopita Lynn Commode Wit beschikt over drie laden met twee ronde uitsparingen als handgrepen. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.
  525,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het Bopita Lynn Babybed Wit 60 x 120 cm heeft een Scandinavische look. De schuine blanken poten breken het meubel. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF wat is gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.
  309,-
 • Quick view

  Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooi meubel wat beschikt over een praktische indeling. De geïntegreerde lijnen op de fronten breekt het meubel. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF en gaat dus lang mee.

  385,-

  349,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Babybed Gravelwash 60 x 120 cm

  De Bopita Pebble Wood Babybed Gravelwash 60 x 120 cm is een mooi grenen meubel wat robuust oogt door de verticale groeven aan de zijkant. Met de finish wash afwerking zijn de nerven goed te zien.

  329,-

  295,-

22 Resultaten