Babypark klamboe

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een klamboe voor het bedje van je kindje bestellen. Klamboes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor een standaard babybedje of voor een campingbedje. Een klamboe is ook verkrijgbaar in één van onze megastores. Heb je een vraag over een artikelen? Laat het ons dan weten want zowel online als in onze winkels helpen we je graag.

Lees meer...

Een klamboe als zomerse musthave

Een klamboe is wat ons betreft een echte aanrader voor de zomermaanden. Niets is zo frustrerend als wespen, muggen en andere insecten die bij je kindje rondvliegen. Een klamboe is eenvoudig te bevestigen. Zo is je kindje in een handomdraai veilig. Geniet jouw kindje erg van buiten zijn en gebruik je het campingbedje daarom ook als box? Juist in dit geval of wanneer je je kindje af en toe buiten laat slapen in een klamboe aan te raden.

Klamboe online bestellen

Via deze pagina is een klamboe heel eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verzonden. Babypark klamboes zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Op deze manier kun je al heel snel van je aankopen gaan genieten, het lukt bijna altijd om je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Dankzij de univesele maatvoering van de Babypark klamboes zijn ze geschikt voor vrijwel ieder bedje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Universele Klamboe Campingbedje Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Campingbedje Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle campingbedjes met een standaard afmeting.

  5,25

  4,95

 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Ledikant Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Ledikant Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle babybedjes met een afmeting van 60 x 120 cm.
  9,50
2 Resultaten
Trustpilot