Roommate klamboe

Met de Roommate klamboe kun je de kamer van je kindje helemaal af maken. Je voegt met een klamboe een leuk detail toe aan de kamer van je kindje. Je kunt het hele aanbod van Roommate gemakkelijk bekijken op Babypark.nl. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezord. In het assortiment van Roommate vind je naast kamboe's nog veel meer decoratie voor kinderkamers en babykamers.

Lees meer...

Roomate klamboe voor de babykamer

De Roommate klamboe geeft extra veel sfeer en plezier in de kamer van je kindje. Hang de Roommate klamboe boven het bed van je kindje of creëer met de Roommate Klamboe een heerlijk knus hoekje voor je kindje. Hier kan je kindje spelen of bijvoorbeeld lezen. Met de klamboe van Roomate geef je je kindje echt een eigen knusse plek om plezier te maken. En het is natuurlijk extra leuk voor je kindje om een eigen speel- en lees plek te hebben. Let op met een klamboe bij het bedje van je kindje. Een klamboe boven het bedje kan het beste verwijderd worden wanneer je kindje gaat slapen.

Kwaliteit van de Roommate klamboe

De Roommate klamboe is van erg goede kwaliteit. Dit komt door de juiste materialen waarvan de Roommate klamboe gemaakt is. De stof van de Roommate klamboe voelt zacht aan dit zal je kindje dan ook erg fijn vinden. Door de leuke kwastjes aan de Roommate klamboe heeft de Roommate klamboe een vrolijke uitstraling. De Roommate klamboes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Op deze manier kun je kijken wat het beste bij de kamer van je kindje past. Bij Babypark shop je zowel online als in onze megastores altijd met de laagste prijsgarantie.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Ochre

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Ochre maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Rose

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Rose maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
 • Quick view

  Roommate Klamboe Sea Grey

  Met deze Roommate Klamboe Sea Grey maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
3 Resultaten
Trustpilot