Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lakens

Yumi Baby lakens

Yumi Baby lakens zijn over het algemeen gemaakt van biologisch katoen, wat heel gezond is voor je kindje. Biologisch katoen is verbouwd zonder het gebruik van pesticiden. In het productieproces worden ook geen chemicaliën gebruikt die bijvoorbeeld een allergische reactie kunnen oproepen bij je kindje. Katoen is luchtdoorlatend en neemt goed vocht op, wat het comfort ten goede komt.

Lees meer...

Yumi Baby laken met prints in aquarel

Een Yumi Baby laken oogt heel sfeervol. Vrijwel elk Yumi Baby wieglaken is versierd met serene prints in aquarel. De meeste Yumi Baby lakens zijn bedrukt met prints van bladeren of bloemen. De oprichters van Yumi Baby, twee zussen uit Friesland, houden van aquarel. Hun grootmoeder schilderde veel. De prints op Yumi textielproducten zijn in grote mate beïnvloed door de aquarellen van hun grootmoeder.

Over Yumi Baby

Yumi Baby is de nieuwe naam van het merk Kleine Keutel. ‘Yumi’ betekent in het Japans ‘mooi’. Dat geeft ook een belangrijk doel van Yumi Baby aan: het maken van mooie babyproducten. Je spreekt ‘Yumi’ uit als ‘Yuw-Miy’, waarin zoiets doorklinkt als ‘jij en ik’. Dit verwijst naar de twee oprichters van Yumi, maar ook naar jou en je kindje, moeder en kind. Over het algemeen zijn Yumi Baby producten gemaakt van biologisch katoen. De oprichters van Yumi Baby vinden het belangrijk dat het milieu door het produceren zo min mogelijk wordt geschaad. Om ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij, kozen de oprichters van Yumi Baby ervoor om bij het productieproces zoveel mogelijk gebruik te maken van sociale werkplekken. Jouw gewenste Yumi Baby wieglaken of ledikantlaken en eventuele andere artikelen van Yumi Baby bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader