Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinder loopfiets

Door jouw kind eerst bekend te maken met een kinderloopfiets, train je de motorische vaardigheden die helpen bij het leren lopen en later bij het leren fietsen. Evenwicht, ruimtelijk inzicht, sturen; het kan allemaal al geoefend worden met een loopfiets voor kinderen. Bij Babypark hebben we verschillende mooie modellen te koop. Allemaal van A-merken zoals je van ons gewend bent en tegen de laagsteprijsgarantie. Bekijk onze mooie kinder loopfietsen en bestel eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment loopfiets kinderen

Wil je de touwtjes bijna letterlijk nog zelf in handen houden, dan kun je kiezen voor een kinderloopfiets met stang aan de achterzijde waarmee je het voort kan duwen. Door zelf nog de controle te houden, weet je zeker dat alles goed zal gaan. De fietsjes beschikken al over trappers die te gebruiken zijn wanneer het daar aan toe is. Hetzelfde geldt voor de Berg Go² loopfiets. De trappers zitten daar ingeklapt zodat het eerst nog als loopauto gebruikt kan worden. Is het kindje klaar om de trappers te gebruiken, dan klap je die uit. Hij of zijn kan dan meer naar achteren op het zadel plaatsenemen om comfortabel te kunnen trappen. Ook op het gebied van een houten loopfiets voor kinderen hebben we schitterende opties. Deze fietsjes zijn een interieurstuk op zich en kunnen ook binnen worden gebruikt door de rubberen banden zodat jouw vloer krasvrij blijft.

Loopfiets voor kinderen bestellen

Voor welke kinder loopfiets je ook gaat, je bestelt het natuurlijk bij Babypark. Niet alleen bieden we de laagsteprijsgarantie maar wij verzenden ook nog eens gratis bij een bestelwaarde van 20 euro of meer. Door onze grote voorraden kunnen we ook vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  79,96 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  63,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader