Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Little Dutch kinderloopfiets

Is je kind nog te klein om te leren fietsen, maar wil je het wel alvast aan een fietsje laten wennen? Dan is een Little Dutch kinderloopfiets een aanrader. Op een Little Dutch kinderloopfiets leert je kind onder meer zijn of haar evenwicht bewaren. In veel gevallen is de fiets van hout en zijn de banden gevuld met lucht.

Lees meer...

Een stijlvolle loopfiets van Little Dutch

Een loopfiets van Little Dutch ziet er heel mooi en echt uit. Meestal is de loopfiets in meerdere kleuren verkrijgbaar. Sommige Little Dutch loopfietsen zijn eigenlijk ‘loopscooters’. Zo’n loopscooter heeft een hele stoere uitstraling, wat je kind vast leuk zal vinden. Een loopscooter of loopfiets van Little Dutch is meestal in hoogte verstelbaar, zodat je het fietsje passend kunt maken voor je kind. Een Little Dutch loopfietsje is meestal geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Over Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend merk voor jonge kinderen. Het design is echt Hollands. Op sommige artikelen van Little Dutch komen typische Hollandse prentjes voor, zoals grachtenpandjes of tulpen. De producten van Little Dutch worden ook gekenmerkt door patroontjes van fijne figuurtjes, wat zorgt voor een knusse en vrolijke uitstraling. Van Little Dutch verkopen wij vaak veel textielproducten voor de aankleding van de baby- of kinderkamer. Je kunt de meeste producten van Little Dutch onderling goed combineren en zo de kamer van je kindje aankleden op de manier die jij wilt. Een Little Dutch loopfietsje en andere producten van Little Dutch bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor het Little Dutch loopfietsje van jouw wensen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Little Dutch Loopfiets Mat
    99,95 Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Houten Loopscooter
    63,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader