Mima kinderwagen 3 in 1

Wanneer je kiest voor stijlvol, dan kies je voor een Mima kinderwagen. Een complete Mima kinderwagen inclusief alle accessoires shop je eenvoudig op op Babypark.nl. De Mima kinderwagens zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Heb jij al een keuze kunnen maken? Kies dan ook de bijpassende accessoires uit in de door jou gekozen kleur om je look helemaal af te maken.

Lees meer...

Wat is een Mima 3 in 1 kinderwagen

Iedereen weet dat je een kindje in een kinderwagen kunt vervoeren tijdens wandelingen. Een Mima kinderwagen wordt altijd geleverd inclusief de bijbehorende reiswieg voor pasgeboren baby's. Dezes reiswieg gebruik je de eerste 6 maanden, daarna ga je het zitgedeelte gebruiken dat ook bij de Mima kinderwagen geleverd wordt. Om je set compleet te maken kun je ook kiezen voor een Mima autostoeltje. Deze kun je bevestigen op het frame van de kinderwagen in plaats van de reiswieg.

Complete Mima kinderwagen online bestellen

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een complete Mima kinderwagen bestellen, inclusief alle accesoires. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je de kinderwagen eerst wilt zien en uitproberen. Hier is zelfs een heus testparcours voor aanwezig waarop je de Mima kinderwagen op diverse ondergronden kunt testen. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat. 

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.291,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

4 Resultaten