9 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters

  De Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters zorgen ervoor dat de reiswieg wat hoger op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen komt te staan. De adapters zijn eenvoudig in gebruik.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Cup Holder

  De Silver Cross Coast Cup Holder kan bevestigd worden aan de duwstang van de Coast kinderwagen. Met deze cup holder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  19,99
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Een heel handige uitbreiding!
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Reiswieg Standaard

  Op de Silver Cross Coast Reiswieg Standaard kun je dankzij de geïntegreerde adapters in één klik de reiswieg van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Hierdoor ontstaat een volwaardige wieg.
  119,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Textiel Set

  De Silver Cross Kensington Textiel Set past perfect bij de klassieke uitstraling van jouw Silver Cross Kensington kinderwagen. De Textiel Set bestaat uit een luxe uitgevoerde sprei met een bijpassende kussen.
  89,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Textiel Set

  De Silver Cross Balmoral Textiel Set past perfect bij de klassieke uitstraling van jouw Silver Cross Balmoral kinderwagen. De Textiel Set bestaat uit een luxe uitgevoerde sprei met een bijpassende kussen.
  89,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Beschermhoes

  De Silver Cross Kensington Beschermhoes is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Kensington Kinderwagen. De beschermhoes beschermt de Silver Cross Kensington tegen vocht, stof en krassen op de kinderwagen.
  59,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Beschermhoes

  De Silver Cross Balmoral Beschermhoes is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Balmoral Kinderwagen. De beschermhoes beschermt de Silver Cross Balmoral tegen vocht, stof en krassen op de kinderwagen.
  98,-
9 Resultaten