Stokke accessoires online te vinden op Babypark.nl

 

Stokke
Opgericht en gevestigd in Noorwegen, ontwerpt en vervaardigt Stokke allerlei handige baby-, peuter- en kleuterproducten. Stokke brengt graag unieke producten op de markt, die zowel functioneel als duurzaam zijn. Op die manier probeert Stokke van grote toegevoegde waarde te zijn in het leven van jou en je kindje. Door de jaren heen is het zich gaan specialiseren in kinderproducten, zodat het merk juist voor ons erg geschikt is om aan jou aan te bieden.

Lees meer...

 

Stokke accessoires in de aanbieding bij Babypark
Bij Babypark kan je diverse accessoires van Stokke kopen, die je helpen om het leven met je kindje eenvoudiger te maken. De accessoirecollectie van Stokke is erg breed, zodat je op elk vlak wel iets kunt vinden. Zo ontwerpt Stokke allerlei dekentjes, bekerhouders, parasols, muggennetten, regenhoezen, windschermen en nog veel meer. Zoals je zelf kunt bedenken, zijn al deze producten van grote toegevoegde waarde. Met name door de verschillende weersomstandigheden in ons land, komen de laatste vier producten erg van pas.

 

Om te zien wat er nu in de aanbieding is van Stokke, kun je een kijkje nemen in onze webshop. Zo zie je in één oogopslag wat we je van dit merk te bieden hebben.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Zomerhoes Light Grey

  De Stokke® Xplory® X Zomerhoes Light Grey is geschikt voor de zitting van de Stokke® Xplory® X kinderwagen. De hoes is gemaakt van badstof en zorgt ervoor dat je kindje koele, droge en comfortabele plekje heeft.

  49,-

  43,95

 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Winter Kit Black

  Met de Stokke® Xplory® X Winter Kit Black kun je de winterse kou in stijl trotseren! Deze set biedt je kindje veel warmte en comfort door middel van schaapsvacht en extra isolerende stof. Inclusief warme wanten.
  279,-
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen Snack Tray

  De Stokke® Kinderwagen Snack Tray is een handige accessoire voor de Stokke® Xplory® en Stokke® Trailz™ kinderwagen. Dankzij de Snack Tray heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten, drinken en speelgoed.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Scoot™ Style Kit Retro Dots

  Met de Stokke Style Kit geef je jouw kinderwagen een unieke look. De style kit bestaat uit bekleding voor de zonnekap, bekleding voor zitje en bekleding voor de veiligheidsbeugel van het zitje.
  119,-
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen All Weather Inleg

  De Stokke® Kinderwagen All Weather Inleg is een mooie aanvulling op jouw Stokke kinderwagen. Met deze omkeerbare inleg wordt het zitje en de reiswieg van de Stokke kinderwagen nog comfortabeler voor je kindje.
  69,-
5 Resultaten
Trustpilot