Diverse Kidsriver accessoires bij Babypark

 

Genoeg ruimte voor de boodschappen
Boodschappen doen met de wandelwagen is best mogelijk. Je moet dan alleen wel voldoende ruimte hebben onder de kinderwagen met een stevige boodschappenmand. Met een zware tas sjouwen en ondertussen de kinderwagen besturen is gewoon niet te doen. Gelukkig heeft Kidsriver een grote en stevige boodschappenmand voor onder de kinderwagen. Deze en meer Kidsriver accessoires kun je kopen met of zonder de kinderwagen van Kidsriver. Je kunt er eventueel meteen een reiswieg en een voetenzak bij bestellen.

Lees meer...

 

De accessoires van Kidsriver zijn in de online shop van Babypark te koop
Als je de accessoires van Kidsriver in de aanbieding wilt kopen, dan kun je terecht in de online shop van Babypark. Hier vind je meteen andere benodigheden voor als je met je kindje op pad wilt gaan. Babypark heeft bijvoorbeeld een parasol en diverse speeltjes voor je op de website staan. Zo hoeft je kindje zich nooit te vervelen. Kidsriver is een ontzettend bekend merk die betrouwbare baby artikelen in het assortiment heeft. Zo gaan duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsriver Daya Regenhoes voor zitting

    Met de Kidsriver Daya Regenhoes voor zitting wordt jouw kind beschermd tegen regen, kou en wind. Ideaal tijdens de herfst en winter.

    17,99

    14,99

1 Resultaten