Mutsy regenschermen

 

Maak jouw Mutsy kinderwagen compleet met een Mutsy regenscherm. Een Mutsy regenscherm is onmisbaar als je regelmatig met de kinderwagen op pad gaat. Soms wordt je plotseling verrast door een regenbui. Dan is het maar wat fijn als je dan een regenscherm bij de hand hebt!

 

Lees meer...

Mutsy regenscherm voor reiswieg

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mutsy regenschermen. Sommige Mutsy regenschermen zijn speciaal bedoeld voor de reiswieg, en dus niet voor het zitje van een Mutsy kinderwagen. Een Mutsy regenscherm voor een reiswieg bedekt de reiswieg bijna volledig, zodat de wagen en je kindje niet nat worden.

 

Mutsy regenscherm voor buggy

Voor een Mutsy reiswieg heb je vaak weer een ander regenschem nodig dan voor het zitje van een Mutsy kinderwagen. Sommige Mutsy regenschermen zijn daarnaast ook speciaal bedoeld voor een type Mutsy kinderwagen. Zit het regenscherm van jouw type Mutsy kinderwagen er niet bij? Koop dan een universeel regenscherm.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Transit Regenscherm Kinderwagen

  Het Mutsy Transit Regenscherm Kinderwagen is geschikt voor het zitgedeelte van de Mutsy Transit Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  12,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Regenscherm Reiswieg

  Het Mutsy Transit Regenscherm Reiswieg is geschikt voor de reiswieg van de Mutsy Transit Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  12,95
2 Resultaten