Babypark regenschermen

Een regenscherm is eigenlijk onmisbaar voor de buggy of kinderwagen. Tijdens een wandeling kan het zomaar gaan regenen en dan is het maar wat fijn als je kindje niet nat wordt. Een Babypark regenscherm is een hele fijne en eenvoudige oplossing.

Lees meer...

Universeel

Babypark regenschermen zijn meestal universeel bruikbaar. Dat betekent dat ze op bijna alle kinderwagens of buggy’s passen. De meeste Babypark regenschermen leg je over de hele kinderwagenbak of buggy heen, zodat je zeker weet dat je kindje niet nat wordt.

Eenvoudig te bestellen

Een Babypark regenscherm bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Het bestellen kost je nauwelijks moeite en het regenscherm bezorgen wij heel snel bij je thuis. Als jouw order en online betaling ons nog vóór 20:00 uur bereiken, leveren wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij jou thuis af. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Reiswieg Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle reiswiegen voor kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de reiswieg te bevestigen.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Zitting Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle zittingen van kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de zitting te bevestigen.
  9,95
2 Resultaten
Trustpilot