Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets meisje

Voor volwassenen zijn er dames- en herenfietsen maar er is niet zoiets als een loopfiets voor meisjes. Het is genderneutraal en dus in gebruik exact hetzelfde voor jongens en meisjes. Aangezien sommige loopfietsjes wel in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je dat wel op de wensen van jouw zoon of dochter afstemmen. Zo is de roze kleur veelal favoriet voor een meisjes loopfiets. In de webshop van Babypark vind je dan ook een aantal roze opties. Via onze zoekfilters kun je ook op deze specifieke kleur zoeken.

Lees meer...

Assortiment roze loopfiets voor meisjes

Wil je ook voor een roze loopfiets voor jouw meisje gaan dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit een fietsje van Berg Go². Dit kunststof model kan dienst doen als loopauto en loopfiets. Het heeft vier wielen en inklapbare trappers. Dus als loopauto kan er worden gestept maar wanneer jouw kindje klaar is om te gaan trappen, kunnen de trappers worden uitgeklapt. Door de stille banden maakt het fietsje ook weinig lawaai waardoor het ook goed binnen te gebruiken is. Zoals je ziet kun je voor een roze meisjes loopfiets prima slagen in het assortiment van Babypark. Maar ook voor andere kleuren is er voldoende keuze.

Bestellen loopfiets voor meisjes

Of je nu voor een roze loopfiets voor jouw meisje gaat of een andere kleur, bij Babypark betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer namelijk gratis. We verzenden bovendien nog dezelfde dag wanneer je voor 20:00 uur jouw bestelling plaatst. Of kom langs in onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  3 producten

  Populariteit
  Oval loader