Peutermatras 70x140

Ook voor jouw peuter kun je terecht in de webshop van Babypark voor een heerlijk comfortabel matras. Deze matrassen hebben het formaat van 70x140 cm. Omdat jouw kindje natuurlijk nog steeds flink groeit, is het belangrijk om een goede ondersteuning over het hele matras te hebben. In het assortiment van Babypark vind je verschillende matrassen die dit met verschillende technieken weten de bereiken. Kijk wat je de beste methode lijkt voor jouw kindje en bestel eenvoudig het gewenste matras via onze webshop. Voor welke techniek je ook gaat, door onze laagsteprijsgarantie betaal je sowieso nooit teveel voor jouw peuter matras 140x70.

Lees meer...

Assortiment peutermatrassen 70x140

Bij een pocketmatras is het gehele matras gevuld met kleine veren die onafhankelijk van elkaar werken. Hierdoor vormt het matras zich uitstekend naar het lichaam van jouw peuter. Vooral de ondersteuning van de schouders en heupen is belangrijk voor de groei. Een andere manier om een goede ondersteuning aan het lichaam te bieden, is door het gebruik van koudschuim. Dit wil overigens niet zeggen dat dit materiaal koud is, het verwijst naar de manier waarop het gemaakt is. Door de open celstructuur zorgt een matras van koudschuim voor een goede luchtcirculatie wat van pas komt wanneer jouw peuter het snel warm heeft. Doordat koudschuim zich aanpast aan de vorm van het lichaam, maakt het ook niet uit hoe jouw peuter erop ligt, het krijgt altijd de beste ondersteuning. Ook kuilvorming komt amper voor met dit materiaal. Vooral de ondersteuning van de rug is een belangrijk voordeel van koudschuimmatrassen. Verder is het allergievrij en vlamvertragend. In de webshop van Babypark vind je verschillende A-merken die peutermatrassen van 70x140 in een of beide varianten in hun productlijn aanbieden.

Bestellen peuter matras 140x70

Bestellen van jouw peutermatras 70x140 gaat eenvoudig en snel via ons webshop. Is het matras op voorraad en bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. In de regel heb je het dan de volgende dag in huis. Zo kan jouw peuter er die avond nog op slapen. Vergeet ook geen matrasbeschermer en hoeslaken te bestellen. Kom je liever eens langs om jouw peuter de matrassen te laten testen dan kan dat in een van ons 10 megastores. Je kunt daar ook terecht met al jouw vragen bij ons team van verkoopspecialisten.

Lees minder...
11 Resultaten
  • Quick view

    Matras Moonlight 70 x 140 cm

    Het Matras Moonlight 70 x 140 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een 70 x 140 ledikant. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

    59,-

    39,99

  • Quick view

    Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm

    Het Matras Briljant Binnenvering is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.
    79,99
  • Quick view

    Aerosleep Matras Evolution Pack 70 x 140 cm

    Met het Aerosleep Matras Evolution Pack 70 x 140 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

    199,99

    189,-

  • Quick view

    Matras Celsius Spring Medical 70 x 140 Tijk Wit

    Matras Celsius Spring Medical 70 x 140 Tijk Wit zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
    249,-
  • Quick view

    Matras Saffier Pocketvering 70 x 140 cm

    Op dit matras Saffier zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 140 ledikant. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 12 cm en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

    175,-

    139,99

  • Quick view

    Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm

    Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
    129,-
  • Quick view

    Aerosleep Matras Natural Pack 70 x 140 cm

    Met het Aerosleep Natural Pack 70 x140 zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Natural Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

    229,99

    229,-

  • Quick view

    Matras Celsius Medical 70 x 140 cm Tijk Wit

    Matras Celsius Medical zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
    239,-
  • Quick view

    Kidsmill Babyflow Modulair Matras 70 x 140 cm

    Op dit Kidsmill Babyflow Modulair matras zal je kindje comfortabel liggen in het 70x140 ledikant. Het matras bestaande uit 3 verplaatsbare modules geven een goede ondersteuning tijdens de groei. Een absolute aanrader!
    299,-
  • Quick view

    Aerosleep Matras Essential Pack 70 x 140 cm

    Met het Aerosleep Essential Pack 70 x 140 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

    159,99

    159,-

  • Quick view

    Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm

    De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.
    89,-
11 Resultaten