Knuffeldoekjes

Geef je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje waarmee het fijn kan knuffelen. Aan sommige knuffeldoekjes zit een leuk knuffeltje. Veel doekjes van Label-Label, Little Dutch, Bambam, Bamboom Snoozebaby en Done by Deer hangen vol met leuke labeltjes van verschillende materialen. Vaak vinden baby’s de labeltjes aan het knuffeldoekje nog het leukst. Hiermee kunnen ze heerlijk knuffelen & spelen.

Lees meer...

Zachte materialen

Knuffeldoekjes zijn gemaakt van materialen die extra zacht aanvoelen. Voor veel knuffeldoekjes is bijvoorbeeld badstof gebruikt of katoen dat op badstof lijkt. Het voordeel van badstof is niet alleen dat het zacht is, maar ook dat het lekker snel opdroogt als het nat is.

Voor aan de speen

Sommige knuffeldoekjes kun je vastmaken aan de speen van je kindje. Als je kindje een speen in de mond heeft, kan het met het doekje knuffelen. Veel baby’s vinden dit heerlijk.

Lees minder...
130 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  • Quick view

    Happy Horse Lammy Knuffeldoekje

    Met het Happy Horse Lammy Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

    12,99

    11,69

  • Quick view

    Baby's Only Bloom Speendoekje Oudroze

    Met het Baby's Only Bloom Speendoekje Oudroze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
    14,95
  • Quick view

    Little Indians Leopard Speendoekje Rose

    Met het stijlvolle Little Indians Leopard Speendoekje Rose heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het schattige speendoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
    14,95
  • Quick view

    Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje

    Het schattige Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan er lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
    24,-
  • Quick view

    Baby's Only Sense Speendoekje

    Met het Baby's Only Sense Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
    12,95
  • Quick view

    Elodie Details Blinkie Knuffeldoekje Sandy

    Met het Elodie Details Blinkie Knuffeldoekje Sandy kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

    24,90

    20,90

  • Quick view

    Elodie Details Blinkie Knuffeldoekje Coco

    Met het Elodie Details Blinkie Knuffeldoekje Coco kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

    24,90

    20,90

  • Quick view

    Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje

    Met het Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
    22,95
  • Quick view

    Little Dutch Sunrise Knuffeldoekje Ster

    Met het Little Dutch Sunrise Knuffeldoekje Ster kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over diverse labels.
    0,-
  • Quick view

    Little Dutch Ocean Knuffeldoekje Ster

    Met het Little Dutch Ocean Knuffeldoekje Ster kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over diverse labels.
    12,70
  • Quick view

    Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 42 cm

    Met deze schattige Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 42 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
    10,07
  • Quick view

    Smallstuff Rabbit Knuffeldoekje Powder

    Met het Smallstuff Rabbit Knuffeldoekje Powder kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

    32,50

    26,-

  • Quick view

    Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje

    Met het Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
    10,99
  • Quick view

    Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje

    Met het Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

    9,95

    7,46

  • Quick view

    Happy Horse Monkey Mickey Knuffeldoekje

    Met het Happy Horse Monkey Mickey Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
    9,99
  • Quick view

    Little Dutch Ocean Walvis Knuffeldoekje

    Met het Little Dutch Ocean Walvis Knuffeldoekje kan je kindje knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
    8,45
  • Quick view

    Snoozebaby Organic Sweet Dreaming Knuffeldoekje

    Het Snoozebaby Organic Sweet Dreaming Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over over labels. Het stijlvolle knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte!
    13,95
  • Quick view

    Jollein Moon Speendoekje

    Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
    7,95
  • Quick view

    Snoozebaby Sweet Dreaming Knuffeldoekje

    Het Snoozebaby Sweet Dreaming knuffeldoekje is gemaakt van zachte stof en beschikt over verschillende labels. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte!
    5,95
  • Quick view

    Jellycat Cordy Roy Baby Dino Knuffeldoekje

    Het schattige Jellycat Cordy Roy Baby Dino Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
    18,50
  • Quick view

    Jollein Lama Speendoekje

    Met het Jollein Lama Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
    6,95
  • Quick view

    Happy Horse Bear Boogy Knuffeldoekje

    Met het Happy Horse Bear Boogy Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
    11,95
  • Quick view

    House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy Stone

    Het schattige House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toys Stone maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
    12,-
  • Quick view

    Witlof For Kids Sparkle Speendoekje

    Het Witlof For Kids Sparkle Speendoekje is een handig doekje waar je kindje ook mee kan spelen en knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en je kan de speen er eenvoudig aan vast maken.
    14,50
130 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6