Verf & Behang voor de kinderkamer

Om de perfecte kinderkamer voor je tiener in te richten ga je natuurlijk op zoek naar dat ene leuke behangetje of die ene kleur verf. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan verf en behang voor de kinderkamer. Je vind hier verf en behang in allerlei kleuren en stylen zodat er vast iets tussen zit dat bij jou past.

Lees meer...

Passend bij het thema van de kinderkamer

Speciaal voor jou selecteerde wij de leukste behangetjes en mooiste kleuren verf voor de babykamer van bekende merken. Sommige designs zijn perfect voor een thema-kinderkamer en anderen zijn wat rustiger en neutraler.

Bestel verf & behang online

Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken op het gebied van verf en behang voor de kinderkamer, dan ben je van harte welkom in één van onze megastores om de stijlvolle kinderkamers in onze showroom te bewonderen.Lees minder...
185 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  Estahome Dierenkoppen Behang XXL Lichtgrijs / Zwart

  Dit Estahome Dierenkoppen Behang XXL Lichtgrijs / Zwart is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 1 lange baan. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Vrolijke Confetti Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,50
 • Quick view

  Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs

  Dit Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Paard Behang Bruin

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit verschillende banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  195,-
 • Quick view

  Estahome Olifant Behang Roze

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Ster Behang

  Dit Estahome Grote Ster Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Bellenblaas Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Bellenblaas Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  234,50
 • Quick view

  Estahome Straat Getekend Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Straat Getekend Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Dieren Behang Multicolour

  Dit Estahome Dieren Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  115,-
 • Quick view

  Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Studio Ditte Auto Behang Donker

  Met deze Studio Ditte Auto Behang Donker hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei stoere auto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White

  Dit Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van schelpen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  99,-
 • Quick view

  Bibelotte Slaap Lekker Poster

  De Bibelotte Slaap Lekker Poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De poster is leuk te combineren met andere producten van Bibelotte, zoals het vrolijke en tijdloze behang. Voorzien van een stijlvol design.
  6,95
 • Quick view

  Bibelotte Pearfect Poster

  De Bibelotte Pearfect Poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De poster is leuk te combineren met andere producten van Bibelotte, zoals het vrolijke en tijdloze behang. Voorzien van een stijlvol design.
  6,95
 • Quick view

  Bibelotte Berend Bootje Behang

  Het Bibelotte Berend Bootje Behang Stone-Terra is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het behang duurzaam geproduceerd en volledig vrij van schadelijke stoffen. Voorzien van een stijlvol design.
  79,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink

  Dit Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Panter Behang is voorzien van een stijlvol design.
  79,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Moon Behang

  Dit Stapelgoed Digitaal Moon Behang is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Stapelgoed Moon Behang is voorzien van een stijlvol design.
  99,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Flowers Behang

  Dit Stapelgoed Digitaal Flowers Behang is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het vliesbehang is voorzien van een stijlvol design.
  149,95
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze Stapelgoed Schoolbordverf is perfect te combineren met de bijpassende muurverf en matte lak van Stapelgoed. De schoolbordverf is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  22,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf 2,5 liter

  Deze Stapelgoed Muurverf 2,5 liter is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Muurverf 1 Liter

  Deze muurverf van Baby's Only is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. De muurverf is gemaakt op waterbasis.
  23,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
185 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Trustpilot