Verf & Behang voor de kinderkamer

Om de perfecte kinderkamer voor je tiener in te richten ga je natuurlijk op zoek naar dat ene leuke behangetje of die ene kleur verf. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan verf en behang voor de kinderkamer. Je vind hier verf en behang in allerlei kleuren en stylen zodat er vast iets tussen zit dat bij jou past.

Lees meer...

Passend bij het thema van de kinderkamer

Speciaal voor jou selecteerde wij de leukste behangetjes en mooiste kleuren verf voor de babykamer van bekende merken. Sommige designs zijn perfect voor een thema-kinderkamer en anderen zijn wat rustiger en neutraler.

Bestel verf & behang online

Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken op het gebied van verf en behang voor de kinderkamer, dan ben je van harte welkom in één van onze megastores om de stijlvolle kinderkamers in onze showroom te bewonderen.Lees minder...
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 1 Behang Black/White

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 1 Behang Black/White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  219,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Animals Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Forest Animals Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Kikker Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Kikker Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang Blauw

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Erg handig en praktisch!
  99,-
 • Quick view

  Cam Cam Holiday Behang

  Dit Cam Cam Holiday Behang is een echte eyecatcher voor de slaapkamer van je kindje. Het behang past overal bij door de lichte en zachte kleuren en is uitstekend te combineren met de andere producten van Cam Cam.
  66,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Leaves Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Leaves Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 1 Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 1 Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 3 Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 3 Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Behang

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang Grijs

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen.
  99,-
 • Quick view

  Roommate Tropical Behang Wit

  Dit Roommate Tropical Behang Wit maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het vrolijke behang is ideaal te combineren met andere items van Roommate en kan je eenvoudig en snel aanbrengen op de muur.
  74,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stars Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stars Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 2 Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 2 Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Bosdieren Behang IJsblauw

  Met deze Studio Ditte Bosdieren Behang IJsblauw hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met bosdieren zoals beren, vossen en wolven.
  99,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 2 Behang Black/White

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 2 Black / White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4