Verf & Behang voor de kinderkamer

Om de perfecte kinderkamer voor je tiener in te richten ga je natuurlijk op zoek naar dat ene leuke behangetje of die ene kleur verf. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan verf en behang voor de kinderkamer. Je vind hier verf en behang in allerlei kleuren en stylen zodat er vast iets tussen zit dat bij jou past.

Lees meer...

Passend bij het thema van de kinderkamer

Speciaal voor jou selecteerde wij de leukste behangetjes en mooiste kleuren verf voor de babykamer van bekende merken. Sommige designs zijn perfect voor een thema-kinderkamer en anderen zijn wat rustiger en neutraler.

Bestel verf & behang online

Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken op het gebied van verf en behang voor de kinderkamer, dan ben je van harte welkom in één van onze megastores om de stijlvolle kinderkamers in onze showroom te bewonderen.Lees minder...
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Estahome Dierenkoppen Behang XXL Lichtgrijs / Zwart

  Dit Estahome Dierenkoppen Behang XXL Lichtgrijs / Zwart is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 1 lange baan. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Vrolijke Confetti Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,50
 • Quick view

  Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs

  Dit Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Paard Behang Bruin

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit verschillende banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  195,-
 • Quick view

  Estahome Olifant Behang Roze

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Ster Behang

  Dit Estahome Grote Ster Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Bellenblaas Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Bellenblaas Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  234,50
 • Quick view

  Estahome Straat Getekend Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Straat Getekend Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Dieren Behang Multicolour

  Dit Estahome Dieren Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  115,-
 • Quick view

  Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Studio Ditte Auto Behang Donker

  Met deze Studio Ditte Auto Behang Donker hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei stoere auto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White

  Dit Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van schelpen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  95,-
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Floral Pheasant Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Floral Pheasant Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Flamingo Flight Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Flamingo Flight Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Ritual Elephant Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Ritual Elephant Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Show Pony Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Show Pony Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang

  Het Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  99,50
 • Quick view

  Baby's Only Muurverf 1 Liter

  Deze muurverf van Baby's Only is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. De muurverf is gemaakt op waterbasis.
  23,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het vliesbehang bestaat uit 4 behangbanen die je eenvoudig op plakt en heeft een doorsnede van 190 cm.
  149,95
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6