KEK Amsterdam behang voor de kinderkamer

Met behulp van KEK Amsterdam kinderkamer behang maak je de kamer van je kindje tot een heel sfeervol en gezellig plekje. Op deze pagina vind je ons complete assortiment kinderkamer behang en tienerkamer behang van KEK Amsterdam. Met de juiste lijm bevestig je behang van KEK Amsterdam heel gemakkelijk op de muur. Wordt KEK Amsterdam kinderkamer behang of tienerkamer behang vies, dan kun je het afnemen met een vochtig doekje.

Lees meer...

Sfeervol KEK Amsterdam tienerkamer behang

KEK Amsterdam tienerkamer behang ziet er heel sfeervol uit. Zo is er behang van KEK Amsterdam verkrijgbaar met tropische bladeren, de jungle of bloemen. Dit behang is niet alleen leuk voor een tienerkamer. Voor de woonkamer, een babykamer of kinderkamer kan dit behang ook heel leuk zijn. Ook hier komt deze muurdecoratie heel goed tot z’n recht.

Over KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is een merk van heel leuk behang voor jong en oud. KEK Amsterdam houdt van mooie dingen, vooral voor op de muur. Het behang van KEK Amsterdam ziet er net iets anders uit dan je gewend bent. Dat maakt behang van KEK Amsterdam zo speciaal. De ontwerpers van KEK Amsterdam hebben zelfs behang met snoepjes bedacht. Niets is te gek en dat maakt de producten van Kek Amsterdam juist extra leuk. Naast behang van KEK Amsterdam, verkopen wij ook ander muurdecoratie van dit merk, zoals muurstickers. De collectie muurstickers van Kek Amsterdam bestaat onder andere uit muurstickers met hele realistische dieren. Bestel vandaag nog KEK Amsterdam tienerkamer behang of kinderkamer behang online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van het KEK Amsterdam behang kunt genieten.

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het vliesbehang bestaat uit 4 behangbanen die je eenvoudig op plakt en heeft een doorsnede van 190 cm.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.

  Normale prijs: 119,95

  Special Price 110,-

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Tropical Landscapes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 149,95

  Special Price 119,99

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Blauw

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Blauw is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM IJsjes Behang Mint

  Dit leuke KEK AMSTERDAM IJsjes Behang Mint is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  70,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Animals Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Forest Animals Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 62,96

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Rood

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Rood is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Leaves Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Leaves Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 1 Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 1 Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Behang

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Groen

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Groen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Bruin

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Bruin is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 2 Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Golden Age Flowers 2 Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Donkergroen

  Dit KEK AMSTERDAM Underwater Jungle Behang Donkergroen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit meerdere behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  170,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Behang Toys For Boys Groen

  Met het KEK AMSTERDAM behang kun je de muren van de kinderkamer prachtig bekleden.
  69,95
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2