Stapelgoed behang

Geef de kinderkamer of tienerkamer extra stijl met Stapelgoed behang. Dit behang ziet er net even iets anders uit dan je gewend bent. De ontwerpers vinden het belangrijk dat het behang er heel puur uitziet. Tegelijkertijd zijn zij altijd op zoek naar originele ideeën. Meestal worden vrij natuurlijke kleuren gebruikt. Het behang is bedrukt met afbeeldingen uit de natuur, met sloophout of met een muur van een oud huis.

Lees meer...

Stapelgoed kinderkamer behang

Stapelgoed kinderkamer behang is vrijwel altijd behang met een verhaal. Het brengt je in je fantasie ergens naartoe, bijvoorbeeld naar een oud huis met een geschiedenis. Dat maakt Stapelgoed behang voor een tienerkamer of kinderkamer zo leuk. Soms is Stapelgoed kinderkamer behang bedrukt met hout met verfklodders. Het hout ziet eruit alsof het gebruikt is bij het schilderen. Het behang ziet er altijd zódanig uit dat het ook heel echt lijkt, heel authentiek. Soms is behang van Stapelgoed bedrukt met houten panelen of een stuk uit een oud schilderij.

Over Stapelgoed

Stapelgoed is merk van home & kids accessoires. Ons behang van Stapelgoed en andere accessoires van Stapelgoed zijn een echte aanrader. Stapelgoed ontwerpers zijn altijd op zoek naar het uiterste van materiaal combinaties. Zij houden van stoere, authentieke en gedurfde materialen. Tegelijkertijd streven zij naar een goede kwaliteit. Items van Stapelgoed zijn altijd verrassend in de gekozen kleuren en in de materiaalkeuze. Durf je te onderscheiden en koop vandaag nog fraai Stapelgoed behang voor een tienerkamer of kinderkamer online via onze webshop. Jouw gewenste behang van Stapelgoed bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Brickwall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Brickwall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een oude stenen muur en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
2 Resultaten