Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trybike Steel

Voor loopfietsen moet je zeker eens het assortiment van Babypark bekijken. Daar hebben we namelijk o.a. de schitterende Steel van Trybike. Niet alleen is het gemaakt van hoogwaardig materiaal maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit. We hebben de fiets in verschillende kleuren beschikbaar, allemaal tegen onze laagsteprijsgarantie natuurlijk. Bekijk bijvoorbeeld de Trybike Steel Vintage loopfiets in groen.

Lees meer...

Steel van Trybike als vintage model

We hebben de Trybike Steel in kleuren als rood, roze en blauw maar wie voor een meer vintage look wil gaan, kiest voor de Trybike Steel vintage loopfiets die in groen is uitgevoerd met 12 inch beige banden. De fiets is geschikt vanaf 2 jaar tot en met 6 jaar. De zadelhoogte is instelbaar van 30-45 cm en ook de wielbasis is te verlengen of te verkorten. Wie de apart verkrijgbare Trybike Trike Kit koopt, kan het fietsje ombouwen tot een driewieler waardoor het al te gebruiken is vanaf 15 maanden. Je kindje kan zowel vooruit als achteruit rijden met de fiets en door de brede wielen is het eenvoudig om evenwicht te houden. Met de stickervellen kun je nog leuke visuele elementen aanbrengen.

Steel Trybike kopen

Kom eens langs in een van onze megastores om het fietsje uit te proberen. We hebben ook nog een los verkrijgbaar mandje en helmpje beschikbaar. In onze megastores kunnen onze verkoopspecialisten ook al je vragen beantwoorden en kun je uiteraard ook onze andere loopfietsjes bewonderen. Bestellen vanuit de webshop kan natuurlijk ook, je betaalt geen verzendkosten voor het Steel Trybike fietsje. Bestel je het voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Trybike Steel Vintage Loopfiets
    104,95 Adviesprijs 0,-
  • Trybike Steel Loopfiets
    104,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader