Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Childhome meerlingwagens

Ben je op zoek naar een kinderwagen waarin je meerdere kinderen tegelijkertijd kunt vervoeren? De Childhome meerlingwagens zijn ideaal voor grote gezinnen, gastouders of andere vormen van kinderopvang. Doordat je in een Childhome meerlingwagen meerdere kinderen tegelijkertijd kunt vervoeren wordt het makkelijker om een uitstapje te maken, je hoeft tenslotte niet bang te zijn dat de kinderen weg lopen of de weg op rennen. De kinderen zitten veilig en comfortabel in een Childhome meerlingwagen.

Lees meer...

Meerlingwagen, duowagen of tweelingwagen

De termen meerlingwagen, duowagen of tweelingwagen worden nogal eens door elkaar gebruikt. Allemaal zijn het kinderwagens waarin je minstens twee kindjes kunt vervoeren, maar verder wordt er wel degelijk iets anders bedoelt. Een tweelingwagen is geschikt voor twee kindjes van dezelfde leeftijd en wordt dus geleverd met twee zitjes en twee reiswiegen. Een duowagen is geschikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden, er wordt één reiswieg meegeleverd. Een meerlingwagen is een kinderwagen waarin je minstens 3 kindjes kunt vervoeren. Meestal zijn meerlingwagens pas geschikt vanaf het moment dat de kindjes zelfstandig kunnen zitten. Er kan meestal geen baby autostoel worden bevestigd op een meerlingwagen.

Childhome meerlingwagen kopen

Een Childhome meerlingwagen kun je eenvoudig via deze pagina online bestellen. In de meeste gevallen kan je bestelling de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd worden. Super handig, want zo hoef je de deur niet eens uit. Via WhatsApp (0488 488 888) kun je vrijblijvend advies vragen tijdens het online shoppen. Kom je toch liever langs in één van onze megastores voor een testritje? Je bent van harte welkom! We helpen je graag met het uitzoeken van de kinderwagen die voor jou het meest geschikt is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader