tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

UPPAbaby duowagen

Zoek je een kinderwagen die mee groeit met je gezin? Dan is een UPPAbaby duowagen wellicht iets voor jou. Deze veelzijdge kinderwagens kun je met één of twee zitjes gebruiken. Bovendien kan de kinderwagen uitgebreid worden met een meerijdplankje. Op deze manier kun je zelfs drie kindjes tegelijkertijd vervoeren! Het frame van de UPPAbaby kinderwagen is bijzonder sterk. Met deze stabiele kinderwagen kun je veilig met je hele gezin op pad.

Lees meer...

UPPAbaby voor iedere situatie

Een UPPAbaby kinderwagen kun je eenvoudig ombouwen van enkele naar duowagen. Ideaal als je soms met één, en soms met twee kindjes op pad kunt. Overigens kunnnen er ook twee reiswiegen of twee baby autostoeltjes op het frame van de UPPAbaby duowagen geplaatst worden. Zo maak je van de UPPAbaby een heuse tweelingwagen. Naast een meerijdplankje zijn er nog meer handige accessoires zoals een bekerhouder, voetenzak of luiertas. Zo maak je jouw UPPAbaby kinderwagen compleet. 

UPPAbaby duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met UPPAbaby duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete UPPAbaby duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.250,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg en twee comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.547,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1 zorgt voor nog meer comfort voor jou en je kindje tijdens het wandelen. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.190,-
3 Resultaten
Trustpilot