Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Easywalker duowagen

Easywalker is één van de populairste merken kinderwagens in Nederland. Op deze pagina vind je de Easywalker kinderwagens die geschikt zijn voor twee kindjes. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over de specifieke modellen. Bovendien is er in de meeste gevallen een handige uitlegvideo toegevoegd zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van de Easywalker duowagens.

Lees meer...

Easywalker kinderwagen voor één of twee kindjes

Kinderwagens zijn er in allerlei verschillende modellen. Naast kinderwagens voor één kindje zijn er ook modellen waarin je twee kindjes kunt vervoeren. Dit zijn de duowagens en tweelingwagens. Een tweelingwagen is geschikt voor twee kinderen van dezelfde leeftijden. Een duowagen is voor een ouder en een jonger kindje. Het ene kindje ligt in de reiswieg of het baby autostoeltje dat wordt bevestigd door middel van adapters en het andere kindje zit in het zitje.

Bestel een Easywalker duowagen online

Heb jij een mooie Easywalker duowagen gevonden op deze pagina? Bestel jouw favoriete kinderwagen vandaag nog op Babypark.nl. Voor een vrijblijvend advies kun je altijd contact met ons opnemen via vragen@babypark.nl of 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp). Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores die je vindt door heel Nederland. Onze winkels zijn uitgerust met een kinderwagen testlaan waarin je de Easywalker duowagens kunt testen op diverse ondergronden.

Lees minder...

Filters

Geschikt vanaf geboorte
Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Easywalker Harvey 3 Kinderwagen
  699,- Adviesprijs 0,-
 • Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen
  647,99 Adviesprijs 0,-
 • Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1
  1149,- Adviesprijs 0,-
 • Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1
  899,98 Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader