tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

Easywalker duowagen

Easywalker is één van de populairste merken kinderwagens in Nederland. Op deze pagina vind je de Easywalker kinderwagens die geschikt zijn voor twee kindjes. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over de specifieke modellen. Bovendien is er in de meeste gevallen een handige uitlegvideo toegevoegd zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van de Easywalker duowagens.

Lees meer...

Easywalker kinderwagen voor één of twee kindjes

Kinderwagens zijn er in allerlei verschillende modellen. Naast kinderwagens voor één kindje zijn er ook modellen waarin je twee kindjes kunt vervoeren. Dit zijn de duowagens en tweelingwagens. Een tweelingwagen is geschikt voor twee kinderen van dezelfde leeftijden. Een duowagen is voor een ouder en een jonger kindje. Het ene kindje ligt in de reiswieg of het baby autostoeltje dat wordt bevestigd door middel van adapters en het andere kindje zit in het zitje.

Bestel een Easywalker duowagen online

Heb jij een mooie Easywalker duowagen gevonden op deze pagina? Bestel jouw favoriete kinderwagen vandaag nog op Babypark.nl. Voor een vrijblijvend advies kun je altijd contact met ons opnemen via vragen@babypark.nl of 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp). Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores die je vindt door heel Nederland. Onze winkels zijn uitgerust met een kinderwagen testlaan waarin je de Easywalker duowagens kunt testen op diverse ondergronden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  1.029,98
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  824,99

  749,99

 • + Gratis accessiores
  Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  879,98
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  719,99
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  999,98

  848,-

 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  824,99

  749,99

 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Easywalker Harvey 2 Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 2 Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  699,99

  649,99

7 Resultaten