Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Joie duowagen

Een Joie duowagen is de perfecte duowagen wanneer je zoekt naar een duowagen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een Joie duowagen is een kinderwagen waarin twee kindjes van verschillende leeftijden tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Op het achterste zitje kan een baby autostoeltje bevestigd worden zodat zelfs een jonge baby gebruik kan maken van een Joie duowagen. In het voorste zitje kan de grote broer of zus zitten. Zo kun je gezellig met het hele gezin op pad! Natuurlijk is een Joie duowagen ook ideaal voor gastouders en opa’s en oma’s die graag op hun kleinkinderen passen.

Lees meer...

Duowagen met een praktisch ontwerp

Een duowagen waarbij twee kindjes achter elkaar zitten biedt veel voordelen. Je bent op deze manier zeer wendbaar wanneer je met je twee kinderen op pad gaat. Een duowagen van Joie is bovendien eenvoudig in te klappen. Hierdoor neemt de kinderwagen thuis niet zoveel ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk meenemen wanneer je met de auto op pad gaat. In allerlei situaties komt een Joie duowagen goed van pas!

Een duowagen van Joie online bestellen

Ben jij overtuigd van een Joie duowagen? Bestel deze dan in jouw favoriete kleur. Bestellen kan online via Babypark.nl maar je bent ook van harte welkom in één van onze megastores. Je vindt onze winkels verspreid door heel Nederland zodat er altijd wel een winkel bij jou in de beurt is. Voor adressen en openingstijden kun je elders op onze website terecht. Heb je nog een vraag over een Joie duowagen? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp (0488 488 888) of via de e-mail (vragen@babypark.nl).

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Joie Evalite Duowagen 6 Mnd
    379,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader