tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

Silver Cross duowagen

In het assortiment van Silver Cross vind je verschillende varianten duowagens. Deze moderne kinderwagens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat er voor ieder wat wils te vinden is. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de Silver Cross duowagens vind je meer informatie. Hier kun je ook zien welke accessoires er verkrijgbaar zijn om een Silver Cross kinderwagen mee aan te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bekerhouder, voetenzak of een meerijdplankje.

Lees meer...

Tweelingwagen of duowagen?

Een tweelingwagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een duowagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor één jonger kind en één ouder kind. Bij deze optie is er één reiswieg inbegrepen, bij een tweelingwagen worden er twee reiswiegen meegeleverd. Zo kun je jouw tweeling al vanaf de geboorte veilig vervoeren in een tweelingwagen. In het assortiment van Silver Cross vind je voor beide varianten een passende kinderwagen. Er zijn dus zowel duowagens als tweelingagens verkrijgbaar van het merk Silver Cross.

Silver Cross duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Silver Cross duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete Silver Cross duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten.

Lees minder...

Er komen geen producten overeen met de selectie.