Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Joolz duowagens

Ben je op zoek naar een kinderwagen waar je twee kindjes in kunt vervoeren? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. De stylische Joolz kinderwagens zijn namelijk ook verkrijgbaar als duowagen of tweelingwagen. Dat betekent dat je jouw tweeling of twee kindjes van verschillende leeftijden ook tegelijkertijd rond kunt rijden in een stijlvolle Joolz kinderwagen. Joolz duowagens scoren veel punten op het gebied van uiterlijk, maar naast het dat prachtige kinderwagens zijn, rijden de Joolz duowagens ook fantastisch.

Lees meer...

Ontdek de mogelijkheden van Joolz duowagens

Op onze website vind je bij iedere Joolz kinderwagen een uitgebreide productomschrijving. Deze wordt aangevuld met een handige uitlegvideo. Zo zie je eenvoudig een overzicht van alle eigenschappen van de Joolz duowagens en kun jij zien of een Joolz duowagen iets voor jou is. Bovendien kun je op deze pagina ook zien in welke kleurstellingen de Joolz duowagens verkrijgbaar zijn.

Overtuigd? Bestel en Joolz online!

Joolz duowagens zijn niet alleen in onze megastores, maar ook online via Babypark.nl verkrijgbaar. Heb je nog een vraag? Stuur ons dan een berichtje via vragen@babypark.nl. Vind je communicatie via WhatsApp handiger? Dan kun je ons een appje sturen nadat je ons nummer 0488 488 888 hebt toegevoegd aan je contacten. Onze medewerkers helpen je graag met een vrijblijvend advies. Je profiteert bij Babypark altijd van onze laagste prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor een Joolz duowagen

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Joolz Geo 3 Kinderwagen 2-in-1
    899,- Adviesprijs 0,-
  • Joolz Geo 3 Kinderwagen 2-in-1
    1169,10 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader