Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duowagens

Nuna duowagen

Heb je een tweeling? Of is er een andere reden waarom je graag twee kinderen in één kinderwagen zou willen vervoeren? Ontdek de Nuna duowagen! Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. Een Nuna duowagen is op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Je kunt kiezen voor een zitje, een reiswieg óf voor een baby autostoeltje. De Nuna duowagen kun je aan iedere gezinssituatie aanpassen zodat er altijd goed mee uit de voeten kunt. Nuna kinderwagens hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en worden geleverd met handige accessoires zoals een voetenzak.

Lees meer...

Tweelingwagen of duowagen?

Een tweelingwagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een duowagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor één jonger kind en één ouder kind. Bij deze optie is er één reiswieg inbegrepen, bij een tweelingwagen worden er twee reiswiegen meegeleverd. Zo kun je jouw tweeling al vanaf de geboorte veilig vervoeren in een tweelingwagen. Twijfel je over welke combinatie voor jouw situatie het meest handig is? We denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken via vragen@babypark.nl of via 0488 488 888 (telefonisch en WhatsApp). Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Nuna duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Nuna duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete Nuna duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Nuna Demi™ Grow Duowagen 0 Mnd
    Adviesprijs 0,-
  • Nuna Demi™ Next Duowagen
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader