tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

Quinny duowagen

Met een moderne Quinny duowagen ben jij van alle gemakken voorzien. De Quinny duowagens zijn in allerlei samenstellingen verkrijgbaar zodat er altijd wel een model is dat bij jouw gezin past. Met een Quinny kinderwagen kun je één, twee of zelfs drie kindjes tegelijkertijd vervoeren. Perfect voor een groeiend gezin dus! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Quinny duowagen? Bekijk dan de uitgebreide productbeschrijving met de handige uitlegvideo's.

Lees meer...

Multifunctionele Quinny kinderwagen

De Quinny duowagen is op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Met behulp van accessoires zoals een reiswieg, extra zitje of zelfs extra boodschappenmand is een Quinny kinderwagen heel veelzijdig. Alle aanpassingen werken eenvoudig, een uitgebreide handleiding is overbodig. Een andere reden om voor Quinny te kiezen zijn de vrolijke kleuren waarin de collectie verkrijgbaar is. Kies voor verschillende pasteltinten of creeër juist een stoere, neutrale kinderwagen door volledig zwart te kiezen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet? We zijn benieuwd!

Quinny duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Quinny duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete Quinny duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van de kinderwagen gaan genieten en er op uit trekken met je kindje(s).

Lees minder...

Er komen geen producten overeen met de selectie.