tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

Topmark duowagen

Een kinderwagen voor twee kindjes: onmisbaar bij een tweeling maar ook heel erg handig voor ouders met twee jonge kindjes die nog geen lange afstanden kunnen lopen. Een Topmark duowagen kan op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld met één baby autosotoeltje en één zitje. Zo kun je een baby en een ouder kindje tegelijkertijd op een comfortabele manier vervoeren. Ideaal! De kinderen zitten in een Topmark duowagen achter elkaar zodat de kinderwagen smal en wendbaar blijft. Winkelen is met een Topmark duowagen is hierdoor dus geen probleem.

Lees meer...

Tweelingwagen of duowagen?

Een tweelingwagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een duowagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor één jonger kind en één ouder kind. Bij deze optie is er één reiswieg inbegrepen, bij een tweelingwagen worden er twee reiswiegen meegeleverd. Zo kun je jouw tweeling al vanaf de geboorte veilig vervoeren in een tweelingwagen. Met een Topmark duowagen kun je in allerlei situaties goed uit de voeten.

Topmark duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Topmark duowagens. Er zijn vele kleuren en varianten verkrijgbaar. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat uiteindelijk jouw favoriete Topmark duowagen overblijft. Deze bestel je eenvoudig op Babypark.nl. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten. Kom je liever shoppen in één van onze  megastores? Je bent van harte welkom!

Lees minder...

Er komen geen producten overeen met de selectie.